UFC

Menadžer otkrio nove detalje: Chimaev želi odraditi poseban trening - s aligatorima i morskim psima!

Khamzat Chimaev
 Screenshot (YouTube, UFC)
Već se zna i tko bi mu mogao biti prvi protivnik nakon dugotrajne borbe s COVIDOM-19

Khamzat Chimaev punim će se treninzima vratiti u travnju, a njegov novi meč mogao bi se odviti tek u srpnju. Tako barem govore informacije koje je ESPN-u otkrio njegov menadžer Ali Abdelaziz.

Chimaev je bio jedna od najvećih UFC-ovih zvijezda u 2020. godini, a 'hype' koji se oko njega stvorio, Dana White i društvo pokušali su iskoristiti tako što su ga gurnuli u borbu s visokorangirani velterašem Leonom Edwardsom. Taj susret na kraju je dogovaran i otkazivan čak tri puta, a nakon onog posljednjeg, UFC se odlučio okrenuti drugim opcijama.

Podsjetimo, najveći problem u toj priči predstavljalo je Khamzatovo zdravlje, odnosno borba s COVIDOM-19 zbog koje je u nekoliko navrata njegova situacija bila itekako zabrinjavajuća.

No, kako stvari stoje, stanje se popravlja i na ljeto bismo Chimaeva trebali ponovno gledati u UFC-ovom Octagonu.

"Vjerojatno će sredinom travnja startati s treninzima, a borbu bi mogao odraditi početkom srpnja. Još uvijek se svakodnevno liječi, ali se osjeća puno bolje", započeo je Abdelaziz pa odmah i dodao tko bi mu mogao biti idući protivnik:

"Neil Magny je lik kojeg imamo na umu, ali hajdemo prvo vidjeti što će se sve dogoditi."

Abdelaziz je potom i ponovio ono što smo već nekoliko puta čuli od Dane Whitea - Khamzat je ovisnik o treningu i teško mu je palo to što zbog bolesti ne može trenirati onako kako je navikao.

"To je nešto što radi čitav svoj život i stoga se osjećao osakaćeno kad više nije mogao trenirati. No, sada je zdrav i uskoro kreće s treninzima. Baš smo razgovarali ovoga tjedna i čak mi rekao da namjerava plivati s aligatorima i morskim psima, želi se kretati s tim stvorenjima. To je, kao, dio posebnog programa treninga", otkrio je Abdelaziz.

Linker
13. lipanj 2024 06:16