UFC

Merab Dvalishvili ukrao ‘show‘ na medijskoj konferenciji uoči UFC-a 292: Pogledajte u čemu je došao na presicu!

Merab Dvalishvili

 SCREENSHOT/TWITTER Screenshot/twitter
Gruzijski borac svojim je ‘outfitom‘ podsjetio na urnebesne trenutke koji su se odigrali po završetku UFC 288 priredbe u svibnju

Merab Dvalishvili se ne bori na predstojećoj UFC 292 priredbi koju će, u noći sa subote na nedjelju predvoditi okršaj Aljamaina Sterlinga i Seana O‘Malleyja, ali je svejedno uspio ukrasti pozornost na medijskoj konferenciji uoči "eventa". Prvi izazivač UFC-ove bantam divizije na presicu je stigao u jakni koju je prethodno otuđio upravo O‘Malleyju.

Podsjetio je gruzijski borac tako na urnebesne trenutku koji datiru s početka svibnja ove godine. Po završetku glavne borbe večeri UFC 288 priredbe, u kojoj je Sterling jednoglasnom sudačkom odlukom slavio nad Henryjem Cejudom, u oktogon je, noseći čuvenu crvenu jaknu, ušao O‘Malley i sučelio se s "Funkmasterom". Tijekom sučeljavanja jaknu je skinuo, a ona je završila kod Dvalishvilija, Sterlingovog timskog kolege i najboljeg prijatelja. Merab je obukao jaknu, te se s njom čak i popeo na ogradu kaveza, što je izazvalo oduševljenje publike u Prudential Centeru (Newark, New Jersey). "Sugar" je, nakon prepirke s "Aljom", a shvativši da mu je jakna oteta, ušao u sukob i s Dvalishvilijem, no osiguranje je odgovarajućom reakcijom spriječilo da situacija eskalira i završi s većim incidentima.

Prema svemu sudeći, dakle, Merab do danas Seanu nije vratio jaknu, a na medijskoj konferenciji uoči nadolazeće UFC 292 priredbe iskoristio ju je kao svojevrsni trofej.

Linker
27. travanj 2024 07:21