UFC

Michael Bisping komentirao sramotan incident u UFC-u: ‘Odvratno, pretpostavljam da je to naučio u faveli‘

Michael Bisping

 -/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA -/shutterstock Editorial/profimedia
U novoj epizodi svog podcasta Britanac je dao svoj osvrt na događanja u UFC-ovom kavezu prošlog vikenda

Bivši UFC-ov prvak Michael Bisping se nakon završetka profesionalne karijere etablirao kao autoritet u medijskom prostoru MMA svijeta. Trenutno je angažiran na svom popularnom podcastu “Believe You Me”. U zadnjem izdanju podcasta, gdje mu je gošća bila Rose Namajunas, na sebi je svojstven način komentirao skandalozni ugriz na UFC Vegas 89 priredbi koja je održana prošli vikend.

Već smo, naime, pisali o incidentu kada je Igor Da Silva (8-1) ugrizao svog protivnika Andrea “Mascota” Limu (8-0). Nakon tog poteza sudac Chris Tognoni ga je ekspresno diskvalificirao. Trenutno mu prijeti i suspenzija od strane atletske komisije savezne država Nevade.

"To je ludo. On je vješt borac, izgledao je dobro i bio je neporažen. Obojica su bili. Ne znam otkud je točno iz Brazila, ali pretpostavljam da je iz nekih favela. To je i naučio tamo", rekao je žustro Bisping

"Morate stvarno biti poseban tip osobe da ugrizete nekog u profesionalnoj borbi. On čak nije ni dobivao batine tada. Nije bio ni u gušenju. Sport je tu da riješimo stvari na gospodski način", dodao je bivši UFC-ov prvak pa zaključio: "To je stvarno odvratno. Zaista odvratno".

Linker
14. travanj 2024 02:35