UFC

Michael Bisping: McGregor će biti 'B strana' ukoliko dođe do treće borbe s Diazom

Conor McGregor vs. Nate Diaz
 screenshot
Michael Bisping smatra kako je trenutna situacija u UFC-u takva da bi Nate Diaz bio "A strana" u slučaju pregovora za treću borbu protiv Conora McGregora, odnosno da je on trenutno onaj čija bi riječ značila više.

Bisping je Natea Diaza i Conora McGregora prokomentirao u svom "Believe You Me" podcastu i došao je do vrlo zanimljivog zaključka s kojim se mnogi neće složiti. Naime, Bispinga je toliko oduševila cijela predstava Natea Diaza s UFC 241 priredbe da smatra kako je on trenutno popularniji borac i UFC-u važniji nego što je to Conor McGregor.

"Conor bi bio B strana kad bi se borba protiv Diaza sada dogodila. Nisam siguran, ali mislim da ga je Diaz pretekao po popularnosti. On je sve odradio savršeno. Bio je tri godine izvan sporta, vratio se i napravio pravu stvar iako nije imao nikakvo guranje od strane UFC-a. On zapravo voli ići protiv UFC-a i njihovih pravila. On je tip koji je na kraju završio na vrhu, dobio je svoju borbu i dobio je bitku protiv UFC-a. Bio je senzacionalan i borba mu je bila fantastična. Odradio je sve na način kao što ljudi vole. On je iskren, on je stvaran, on je autentičan", rekao je Bisping.

McGregor se polako priprema za povratak, a ovih je dana naveo popis boraca koje vidi kao savršene potencijalne protivnike. Diaz se nalazi na njemu, no tamo su i imena poput Justina Gaethjea, Jorgea Masvidala, Josea Alda pa čak i Frankieja Edgara. Prioritet mu je prije svega Khabib Nurmagomedov, dok je za Diaza komentirao kako nije siguran da bi isti bio spreman za treću borbu. Podsjećamo, Diaz je nakon pobjede prozvao Jorgea Masvidala, a Dana White je objavio kako je UFC zainteresiran za tu borbu.

Linker
19. travanj 2024 05:48