UFC

Michael Bisping otkrio tko mu je bio najveći rival kroz cijelu karijeru

Michael Bisping
 screenshot/Youtube
Bivši UFC-ov prvak i član Kuće slavnih, Michael Bisping, otkrio je tko mu je kroz cijelu karijeru bio najveći rival. A on je bio jednak kroz svih 11 godina njegove karijere u najvećoj svjetskoj MMA promociji.

2006. godine Michael Bisping došao je u UFC kao pobjednik treće sezone Ultimate Fightera. Zadržao se tamo sve do kraja 2017. godine, kad se umirovio nakon poraza od Kelvina Gasteluma. Godinama je bio borac iz vrha UFC-ove srednje kategorije, no svoj najveći trenutak dočekao je u 26. borbi u promociji. Tad je pobjedom nad Lukeom Rockholdom osvojio pojas prvaka koji je jednom uspio i obraniti.

Kroz cijelo to vrijeme Bisping je bio jedan od živopisnijih boraca u UFC-u. Njegove izjave i ponašanje nisu nikoga ostavljali ravnodušnim. Bio je jedan od onih boraca koje voliš ili mrziš, ali prema njima ne možeš biti ravnodušan. I uspješno je tako godinama Bisping manipulirao masama, konstantno sebe držeći relevantnim, onim borcem o kojem se priča. Uostalom, jedan je od samo pet boraca koji su dobili čast dva puta biti trenerom u Ultimate Fightera. Upravo zbog tog svega zanimljiv je odgovor na pitanje koje mu je jedan fan postavio putem Twittera.

"Za koga bi rekao da ti je bio najveći rival kroz karijeru?", upitao je Bispinga fan, da bi "The Count" dao jako zanimljiv odgovor:

"Javnost! Konstantno se mijenjala njihova percepcija mene. Iako, moram priznati da vas i ja bio šupak s vremena na vrijeme."

Odgovor zapravo ne iznenađuje. No, na kraju je većina fanova prihvatila Bispinga kao pravu ikonu sporta te je rijetko tko imao nešto protiv njegovog uvrštenja u Kuću slavnih. Trenutno radi kao UFC komentator i to mu jako dobro ide. Za sada radi na manjim eventima, no ako nastavi kao do sada, nema sumnje da će kao komentator napredovati jednako brzo kao borac.

Linker
17. svibanj 2024 05:59