UFC

(FOTO) Michael Chandler brutalno je pripremljen za meč protiv Fergusona: ‘Nikad nisam van forme‘

Michael Chandler

 Screenshot (youtube, Michael Chandler)
UFC je na svom Instagramu podijelio fotografije kojima prikazuje formu Michaela Chandlera

Jedan od aktera ovotjedne UFC 274 priredbe, Michael Chandler, poznat je kao borac koji je konstantno u sjajnoj formi, a njegova figura jedna je od najimpozantnijih u lakoj kategoriji.

Hrvačka pozadina, strašna radna etika i discipliniranost, ključ su njegove zavidne forme. Ipak, Chandler ne samo da je fizički moćan, nego se radi i o tehnički jako dobrom borcu. Dugi niz godina bio je ponajbolji Bellatorov borac lake kategorije, osvajao je titulu u lakoj kategoriji u dva navrata, a pojas je obranio ukupno tri puta.

Početkom 2021. godine debitirao je pod okriljem UFC-a, nokautiravši Dana Hookera u prvoj rundi. Uslijedila su dva poraza unutar iste kalendarske godine, a bolji su bili Charles Oliveira i Justin Gaethje.

Izuzetno je aktivan Michael Chandler kad su u pitanju nastupi, a tri borbe protiv vrhunskih protivnika u razmaku od 11 mjeseci, odraz su njegove konstantne pripremljenosti. Ovaj tjedan čeka ga obračun protiv Tonyja Fergusona, a Chandleru je jako važno doći do pobjede, kako bi izbjegao treći poraz zaredom.

Nema sumnje kako je ''Iron'' odradio još jedan brutalan trening kamp, a UFC je objavio fotografije koje nam govore kako je Chandler opet u fantastičnoj formi. Jedan od fanova u komentarima istaknuo je kako su određeni kritičari govorili da Chandler neće izgledati isto u UFC-u, jer bi prisustvo USADA-e i strožih testiranja moglo utjecati na njegov izgled. Chandler nikakvih problema s USADA-om nije imao, a njegova građa i dalje je impresivna.

''Osim ako nisam ozlijeđen, apsolutno nikad nisam van forme.'', rekao je Chandler u jednom od videa kojim prikazuje djelić svog treninga.

Kako sve to izgleda, možete pogledati u videu pri dnu teksta, kao i u nizu ostalih videa na njegovom YouTube kanalu.

Linker
05. svibanj 2024 18:41