UFC

Michael Chandler ne brine se za borbu s McGregorom: ‘Može prstićima pisati po Twitteru što želi, znam da ćemo se boriti!‘

Michael Chandler

 BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA Backgrid/backgrid Usa/profimedia
USADA predstavlja svojevrsnu barijeru McGregoru, iako bi za njega sigurno napravili izuzetak

Michael Chandler ne vidi da je njegova borba protiv Conora McGregora ugrožena. Chandler i McGregor nedavno su završili 31. sezonu serije "The Ultimate Fighter", koja se nastavlja emitirati utorkom na ESPN-u do 15. kolovoza. Očekuje se da će se par boriti u nekom trenutku nakon emitiranja serije.

Nakon što je Justin Gaethje (25-4, 8-4 UFC) nokautirao Dustina Poiriera i osvojio "BMF" pojas na UFC-u 291, McGregor je svoju pozornost usmjerio na "The Highlighta". Ipak, Chandler kaže da je to samo još jedno od McGregorovih glupiranja na društvenim mrežama.

“Svatko ima kratkoročno pamćenje. Pa svi kažu: ‘Čovječe, upravo smo vidjeli Justina Gaethjea, uništio je Dustina Poiriera. Čovječe, želimo ga vidjeti kako se bori protiv ovog tipa.‘ Sljedeći tjedan, bit će još jedan tip koji ima sjajne rezultate u bilo kojoj težinskoj kategoriji i oni će htjeti vidjeti Conora kako se bori protiv njega. Conor će vikendom svojim prstićima pisati po Twitteru što god želi svaki put kad dođe do tučnjave i ubaciti se u razgovor, ali zapravo nisam toliko zabrinut zbog toga. Vjerujem da ćemo se boriti", rekao je.

Budući da službeni datum i mjesto još nisu objavljeni, postoji sumnja da će se meč uopće dogoditi. No unatoč svoj neizvjesnosti, Chandler je uvjeren da će se na kraju boriti. Također, USADA predstavlja svojevrsnu barijeru McGregoru, iako bi za njega sigurno napravili izuzetak. Propisi nalažu da se borac vrati u program testiranja šest mjeseci prije nego što mu se dopusti borba.

"Tu je priprema, uvod, ‘Ultimate Fighter‘, očito smo se ja i on već dogovorili da ćemo se boriti. Već je dao brojne intervjue govoreći da se bori sa mnom. Svi žele znati protiv koga se bori, kada se bori, kada ulazi u USADA-in program testiranja, što radi sa svojim privatnim životom, što radi sa svojim poslovnim životom. Toliko je toga oko svega ovoga i svi samo žele odgovore. Ako ne dobijemo odgovore, počinjemo nagađati, ali u svakom slučaju, to će se dogoditi i ja ću ga nokautirati u prve dvije runde”, zaključio je.

Linker
09. svibanj 2024 05:39