UFC

Michael Chandler o propaloj borbi protiv McGregora: ‘Neću dopustiti da mi kontrolira život. Svi vidite kakav život on živi‘

Conor McGregor i Michael Chandler

 Screenshot (twitter, Ufc Europe)
Chandlerova trenutna briga jest Charles Oliveira protiv kojeg će se boriti na UFC 309 priredbi, a za borbu protiv Conora uvijek će biti otvoren

Prošloga tjedna Michael Chandler i službeno je odustao od Conora McGregora. Gotovo godinu i pol dana Chandler je mirno sjedio i čekao kada će se ovaj meč konačno i dogoditi, ali to dočekao nije. Umjesto toga, na UFC 309 priredbi radit će revanš protiv Charlesa Oliveire, što je također odlična borba.

Rekao je Chandler neki dan da se jednostavno želi boriti i da više ne želi čekati, a nešto detaljnije govorio je na press konferenciji nakon jučerašnje UFC 306 priredbe. Objasnio je kako se ne ljuti na Conora, ali da tako više nije išlo:

‘‘Ne, neću dopustiti drugom čovjeku da kontrolira moje osjećaje i moj život. Proteklih godinu i pol dana bilo je pravo ludilo. Svi vidite kakav život on živi, što ‘tvita‘, on je medijski stroj koji ima konstantnu pažnju. Ja sam s druge strane tih čovjek koji ne želi uvijek biti na naslovnicama‘‘, rekao je Chandler.

‘‘Ne ljutim se uopće na njega, želim mu sve najbolje. Zaslužio je svako pravo biti u poziciji u kojoj jest. Naša borba nije otpala, moramo završiti ‘TUF 31‘. U istoj smo kategoriji, a cijela najava je trajala toliko dugo te bi bila šteta da se ne dogodi ta borba‘‘, pojasnio je.

Chandlerova trenutna briga jest Charles Oliveira protiv kojeg će se boriti na UFC 309 priredbi, a za borbu protiv Conora uvijek će biti otvoren. Dosta vremena izgubio je na čekanje Conora, no sada je došlo vrijeme da to i nadoknadi. Oliveira je odličan protivnik, a revanš je to kojeg se svakako veselimo vidjeti.

Linker
16. rujan 2024 07:34