UFC

Michael Chandler obećao da će deklasirati i završiti McGregora: ‘Neću ulaziti u vatru s likom koji ima veću pušku od mene‘

Michael Chandler 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Chandler je podosta samopouzdan oko meča protiv Conora, a vidjet ćemo je li samopouzdanje opravdano

Fanovi su već počeli gubiti nadu da ćemo više ikada u kavezu gledati Conora McGregora, no meč između njega i Michaela Chandlera nedavno je službeno najavljen. Za nešto više od dva mjeseca dvojac će se sastati u Las Vegasu na UFC 303 priredbi, a bit će zanimljivo gledati kakav će se Conor pojaviti.

Neovisno o tome, Chandler već dugo čeka ovaj meč i za njega će zasigurno biti spreman, a jučer je govorio i o tome kako bi mogao pobijediti Conora. Vjeruje da će ga deklasirati, a kao najveći razlog tome vidi Conorovo izbivanje iz kaveza koje će u vrijeme meča biti tri godine:

‘‘Kada je u pitanju ova borba, ono na čemu moram raditi jest da nastavim biti najbolja verzija sebe, možda da se više držim taktike. Mora mi biti jasno da sam ja ovo zaslužio i da sam bolji borac, da sam čvršći, i da sam tip koji pobjedu zaslužuje više. Hoće li to biti da mu se unesem u facu, dignem ga i srušim, da mu oduzmem vjetar iz jedara‘‘, rekao je Chandler za ‘‘The Shawn Ryan Show‘‘.

‘‘Ne trebam ulaziti u vatru s tipom koji ima veću pušku od mene. Njegovo vrijeme van kaveza mu je sigurno poremetilo tajming, kretanje i reflekse. Doći ću tamo, završiti ga i apsolutno deklasirati‘‘, dodao je.

Chandler je podosta samopouzdan oko meča protiv Conora, a vidjet ćemo je li samopouzdanje opravdano. Na McGregora je svo to vrijeme van kaveza sigurno utjecalo, a u kolikoj mjeri, saznat ćemo krajem lipnja na UFC 303 priredbi.

Linker
23. lipanj 2024 02:48