UFC

Michael Chandler otkrio da više ne namjerava dugo čekati McGregora: ‘Moram krenuti dalje‘

Chandler i McGregor

 Screenshot (youtube, Themaclife)
Ne želi biti u neizvijesnosti

Borac UFC-ove lake kategorije Michael Chandler ne želi više dugo čekati Conora McGregora da se vrati u borilište nakon što ga već duže vremena nema zbog ozljede. Conor je inače u posljednjem meču protiv Poiriera slomio nogu te je bio prisiljen ići na operaciju i dužu pauzu.

Izgleda da je Chandlerova cijena naglo porasla nakon što je na UFC 274 priredbi brutalno ‘front kickom‘ nokautirao Tonyja Fergusona ranije ove godine. Instantno je u kavezu prozvao popularnog Irca, a nešto kasnije je i sam Conor rekao da mu se sviđa ideja Chandlera u velteru.

Dana White se također nekoliko puta oglasio i istaknuo da čim McGregor dobije liječničku dozvolu za povratak, odmah će započeti s razgovorima o datumu i protivniku. No, izgleda da je Chandleru dosta čekanja.

‘‘U ovom trenutku se još uvijek ne vraća i nema garancije da će se ta borba dogoditi. Da bih stavio te dvije puzzle skupa i učinio da se zvijezde nađu u isto vrijeme i na istom mjestu, morat ću krenuti dalje. Dakle, mislim da će se borba protiv Conora dogoditi bez obzira na sve, ali nemam pojma što je sljedeće‘‘, rekao je Chandler za TMZ Sports.

Conor se nije borio još od UFC 264 priredbe kada je zadobio taj lom noge, a uistinu se ne zna kad se vraća. Nagađa se da će to biti u prvom mjesecu iduće godine, a do tad Chandler taman stigne odraditi još jednu borbu da ostane u formi.

Linker
24. travanj 2024 15:19