UFC

Michael ‘Venom‘ Page trenira zajedno s Khamzatom Chimaevim: ‘Željezo kuje željezo‘

Michael Page

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Ova dva vrhunska i stilski vrlo različita borca sigurno mogu puno naučiti jedan od drugoga

Khamzat Chimaev uči udaračke tehnike od Michaela Pagea ... ili možda "Venom" dobiva lekciju iz hrvanja od "Borza." U svakom slučaju, ova dva vrlo opasna i stilski jako različita borca pokušavaju se podići na višu razinu uz pomoć jedan drugoga.

"Užitak je trenirati uz takvu zvijer", napisao je Page na Instagramu.

Page očekuje svoju sljedeću borbu nakon uspješnog UFC debija u ožujku. Bivša Bellatorova zvijezda pobijedila je rangiranog izazivača velter kategorije, Kevina Hollanda, jednoglasnom odlukom na UFC-u 299. Ovog ljeta, točnije 27. srpnja, UFC dolazi u Manchester, u Englesku, i vrlo je vjerojatno da matchmakeri planiraju rezervirati Pagea za tu priredbu.

Chimaev, koji je proslavio 30. rođendan u srijedu, upisao je pobjedu u borbi u srednjoj kategoriji protiv bivšeg prvaka velter kategorije, Kamarua Usmana, na UFC-u 294. Slavio je većinskom odlukom sudaca, a tom pobjedom zadržao je svoj savršeni profesionalni omjer od 13 pobjeda i nula poraza. Uskoro ima priliku svladati još jednog bivšeg prvaka jer 22. lipnja ulazi u borbu protiv nekadašnjeg vlasnika titule srednje kategorije, Roberta Whittakera.

Whittaker je u svom posljednjem nastupu pobijedio jednoglasnom odlukom Paula Costu na UFC-u 298 ranije ove godine u Anaheimu. Trenutno je rangiran kao treći izazivač u srednjoj kategoriji.

Sljedeća fotografija s treninga je podijeljena od bivšeg borca, Tama Khana, uz natpis: ‘‘Željezo kuje željezo‘‘

image

Michael Venom Page i Khamzat Chimaev

ScreenShot (Tam Khan)

Linker
05. lipanj 2024 16:29