UFC

Michelle Waterson ekspresno otkazala ugovorenu borbu: ‘Ova ozljeda mi može završiti karijeru‘

Michelle Waterson

 Ethan Miller/Getty images/Profimedia
Niti treći datum za borbu Michelle Waterson i Amande Ribas neće uroditi plodom

Samo dva dana nakon što smo obavijestili kako je borba Michelle Waterson i Amande Ribas dobila novi datum održavanja, ista je još jednom otkazana. Ovog puta razlog je ozljeda Waterson, ozljeda koja je toliko ozbiljna da bi u slučaju krivog tretmana iste mogla značiti kraj njene karijere.

Otkrila je to Michelle u objavi na Instagramu, gdje se obratila fanovima, ali i svojoj sad već trostruko nesuđenoj protivnici, s kojom se po zadnjim informacijama trebala boriti u svibnju na UFC 274 priredbi. Prirodu svoje ozljede nije otkrila, kao niti to kakav će tretman biti potreban, no svakako je sigurna da borbe neće biti. Amandi se ispričala i najavila da će ostati fokusirana.

"Nadam se da će ovo biti samo kratka pauze. Ozljeda je to koja me je udaljila od treninga i sve to mi je slomilo srce. Bila sam jako uzbuđena oko borbe protiv Amande i isto tako znam da je jednako bilo s njene strane. Nadam se da je to i dalje borba koju možemo održati. No, sad se moram pobrinuti za ovu ozljedu jer u suprotnom ona možemo postati nešto puno gore, nešto što bi mi završilo karijeru", rekla je "Karate Hottie".

Lako je pretpostaviti kako će se nakon ovog otkazivanja ponovno pronaći zamjenska protivnica za Ribas. U siječnju prošle godine s tim nije imala sreće, budući da je onda umjesto Waterson uskočila Marina Rodriguez, koja joj je nanijela za sada jedini UFC poraz te ponešto usporila njen uspon prema vrhu.

Što se tiče Waterson, s obzirom na to da je već navršila 35 godina, ova borba trebala je dati odgovor u kojem će smjeru sad krenuti njena karijera. Rezultati joj u posljednje vrijeme nisu dobri i pod hitno joj je potrebna jaka pobjeda ako i dalje namjerava ostati relevantna, odnosno zadržati interes fanova za svoje borbe, a time i priliku da još uvijek od MMA-a dobro živi i zarađuje.

Linker
20. travanj 2024 13:00