UFC

Miesha Tate se ponovno vraća u UFC-ov kavez! Krajem godine ju čeka još jedna povratnica

Miesha Tate

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Sada već ima 37 godina i sigurno nije u najboljim borilačkim danima, no daleko od toga da za nju u UFC-u nema mjesta

Nakon što je uzela još jednu podužu pauzu u svojoj karijeri, do kraja ove godine će se u kavez vratiti i bivša prvakinja Miesha Tate! Nakon što je u sedmom mjesecu prošle godine izgubila od Lauren Murphy jednoglasnom odlukom sudaca, odlučila je ponovno napraviti pauzu i pokušati se vratiti još jednom tamo gdje je bila ranije.

37-godišnja Tate nikako nije u najboljoj fazi svoje karijere. U posljednjih je pet mečeva bivša prvakinja poražena čak četiri puta, a slavila je jedino u svom velikom povratničkom meču 2021. godine protiv Marion Reneau tehničkim nokautom.

Prije toga je nastupila 2016. godine u kojoj je upisala druga dva poraza, i to od Amande Nunes i Raquel Pennington, nakon čega je uslijedila pauza od pet godina i povratak u velikom stilu i pobjeda prekidom.

Što se tiče protivnice, Julia Avila bit će njena sljedeća suparnica u kavezu. Četiri meča je Julia do sada odradila u UFC-u, a slavila je tri puta. Jedini je poraz doživjela 2020. godine od Sijare Eubanks, no posljednji puta je nastupila na ljeto 2021 godine.

Radi se također o povratnici u UFC-ov kavez nakon duže pauze, tako da je UFC-ov ‘‘matchmaking‘‘ ponovno odradio odličan posao.

Što se tiče Mieshe Tate, ovo joj je vjerojatno posljednji pokušaj da u svojoj karijeri učini nešto značajno. Sada već ima 37 godina i sigurno nije u najboljim borilačkim danima, no daleko od toga da za nju u UFC-u nema mjesta. Prva prepreka će joj sada biti Julia Avila 2.12. ove godine u Minneapolisu, a vidjet ćemo hoće li se uspjeti vratiti s pobjedom.

Linker
01. svibanj 2024 12:34