UFC

Mike Perry želi uskočiti na UFC 245 protiv Lawlera

Mike Perry
 screenshot/UFC
Nakon što je Santiago Ponzinibbio zbog zdravstvenih problema bio prisiljen otkazati borbu protiv Robbieja Lawlera na UFC 245, bivši prvak dobio je jednu zanimljivu ponudu uz jednako zanimljivu poruku. Pravi rat u kavezu kakav Lawler preferira želi mu ponuditi Mike Perry.

Perry je bio prisutan među publikom proteklog vikenda održane UFC Fight Night 161 priredbe, kad je saznao kako je Robbie Lawler odjednom ostao bez protivnika. Iako to još uvijek nije službeno potvrđeno, iz Argentine dolaze informacije kako Santiago Ponzinibbio neće biti spreman sučeliti se s Ruthlessom na posljednjoj UFC PPV priredbi u 2019. godini.

Takva informacija odmah je navela Perryja da se otvoreno ponudi uskočiti u tu borbu, iako se još uvijek nije oporavio od teškog loma nosa koji je doživio u borbi protiv Vicentea Luquea iz kolovoza.

"To je nešto što sam želio još prije tri godine. Ako bi me Robbie Lawler počastio svojim imenom na ugovoru za borbu, ja sam za! Idemo publici priuštiti pravi show, nema sumnje kako bi šake letjele. Ne bi došlo do nikakvog hrvačkog sranja. Mogu ja uvijek malo kombinirati, promijeniti nivo, spustiti protivnika dolje i udariti ga koji put da ga učinim dezorijentiranim. Ali, mogu i cijelo vrijeme čvrsto stajati i boksati", rekao je Perry novinarima u backstageu spomenute priredbe.

Perry se trenutno nalazi na omjeru 13 pobjeda i pet poraza (6-5 u UFC-u), a posljednje dvije borbe zaradio je bonus za najbolju borbu večeri. Što se tiče Lawlera, on se kao i Perry borio u kolovozu, kad je teško i uvjerljivo poražen od Colbyja Covingtona. To mu je bio treći poraz u nizu i četvrti u posljednjih pet borbi. Rijetko tko vjeruje da se sposoban ikad više vratiti blizu vrhu i vremenu kad je bio jedan od najboljih, ali i najpopularnijih UFC boraca.

Linker
29. travanj 2024 22:04