UFC

Mike Tyson objasnio zašto ne bi uspio u UFC-u: 'Moja stopala su problem!'

Mike Tyson
 screenshot/Youtube (GQ)
Već duže vremena postoji priča kako je Mike Tyson bio blizu dolaska u UFC, čak i da je 1995. godine imao službenu ponudu, pokraj koje se ipak odlučio vratiti boksu. Zbog toga vrlo zanimljivo zvuči njegovo razmišljanje o tome kako bi prošao da je slučajno odlučio ring zamijeniti kavezom.

Vrlo zanimljivu akciju napravila je ekipa GQ-a s Mikeom Tysonom. Jedan od najvećih i najpopularnijih teškaša u povijesti boksa sjeo je pred računalo i krenuo odgovarati na komentare pronađene na Redditu, Youtubeu, Twitteru i drugim poznatim internet lokacijama. A u takvim slučajevima može se naći uistinu vrlo zanimljivih sadržaja.

Tako se pojavilo pitanje o tome kako bi Mike Tyson prošao kao UFC borac. Iza svega toga svoji zanimljiva priča. Naime, 1995. godine Tysonu je bio ponuđen dolazak u UFC i borba na UFC 6 priredbi protiv Tanka Abbotta. Iron Mike trebao se vratiti borilačkom sportu nakon četiri godine, tijekom kojih je odlužio zatvorsku kaznu i bila je to zanimljiva opcija. Ipak, vratio se boksu putem meča protiv Petera McNeeleya te je s vremenom došao do velikih okršaja protiv Evandera Holyfielda i Lennoxa Lewisa. U istima ipak nije slavio, no zaradio je velik novac u tom svom drugom dijelu karijere. No, što bi bilo da je odabrao UFC?

"Ne znam što bi se dogodilo da sam otišao UFC. Gledao sam ga nekoliko puta u to vrijeme i primijetio sam kako ljudi gaze drugim ljudima po stopalima. A ja imam najgora stopala na svijetu. Da mi netko stane na njih, vjerojatno bih istog trenutka tapkao. Uopće ne sumnjam kako bih samo odustao", rekao je Tyson.

Danas 53-godišnji legendarni boksač ne žali za puno stvari, a ovim putem je otkrio još neke vrlo zanimljive informacije o sebi i svojoj karijeri tako što je odgovorio na pitanja koja većini novinara ne bi nikad niti pala na pamet. Pogledajte i saznajte neke nove stvari o ovom legendarnom sportašu. Izdvojit ćemo za sada samo odgovor na pitanje zašto je prestao s boksom.

"Zato što to više nisam mogao raditi", jednostavno i iskreno je odgovorio današnji poduzetnik, vlasnik farme kanabisa u Palm Springsu, savezna država Kalifornija.

Linker
13. travanj 2024 22:58