UFC

Miočić o McGregorovom incidentu u baru: Taj starac je primio udarac kao pravi šampion!

Stipe Miočić
Iako je ovih dana sva pozornost borilačke zajednice usmjerena na UFC 241, najveća zvijezda promocije Conor McGregor novim je incidentom ponovno privukao pozornost medija. Posljednji ispad Irca tako je komentirao i Stipe Miočić koji noćas predvodi UFC-ovu priredbu u Anaheimu.

McGregor se ovih dana ponovno našao u centru pozornosti nakon što je procurila snimka incidenta iz travnja kada je fizički napao starijeg čovjeka u jednom baru. McGregor je častio rundom viskija, ali nakon što mu je starac dobacio komentar koji mu se nije svidio, bivši UFC prvak ga je odlučio počastiti i šakom u glavu. Miočić je pohvalio čovjeka jer je dobro primio udarac profesionalnog borca.

"Vidio sam snimku. Mogu reći da se radi o jednom čvrstom starcu, primio je snažan udarac. Primio je taj udarac kao pravi šampion", rekao je Miočić za Fight Hub.

Za razliku od Khabiba Nurmagmedova koji je ovaj čin žestoko osudio i izjavio kako McrGregora zbog takvog ponašanja treba strpati u zatvor, Miočić nije spreman tek tako osudiiti njegove postupke jer ne zna čitavu pozadinu incidenta.

"Ne znam, nisam bio tamo. Možda je čovjek rekao nešto sasvim neprimjereno. Mi to ne znamo. Svi su tamo ispijali alkohol, bilo što se može dogoditi. Neću uzimati strane jer ne znamo cijelu priču. Svaka priča ima dvije istine", zaključio je Stipe.

I dok Mcgregor svoje bitke vodi po lokalima, Miočić pred sobom ima puno važniju borbu. Noćas na UFC 241 priredbi u Anaheimu konačno će revanširati protiv Daniela Cormiera i pokušati vratiti naslov UFC prvaka teške kategorije kojeg je izgubio prije godinu dana.

Linker
25. travanj 2024 13:22