UFC

Miočić o okršaju s Jonesom: ‘Opasan je sa svih strana, ali ja ću diktirati tempo i raditi ono što želim‘

Stipe Miočić

 JASON SILVA Agif Via Afp
‘Čim mu dopustim da prestane raditi ono što ja želim - izgubio sam bitku‘, istaknuo je Miočić

Kao što je u srijedu i službeno potvrđeno, Jon Jones i Stipe Miočić borit će se za pojas teške kategorije u glavnoj borbi UFC 295 priredbe, koja je na rasporedu 11. studenog u New Yorku. S obzirom na "Bonesovu" raznovrsnost i širok repertoar oružja kojima raspolaže, brojni borci, novinari i analitičari, već su se upustili u rasprave o tome kako bi američko-hrvatski borac eventualno mogao neutralizirati aktualnog "heavyweighta" i ponovno zasjesti na tron divizije. O toj temi sada je govorio i sam Miočić.

"Neću mu dopustiti da diktira što želi raditi. Ja ću diktirati, radit ću što želim. Čim mu dopustim da prestane raditi ono što ja želim - izgubio sam bitku. Ali ako radim ono što želim, moje šanse za pobjedu su puno veće", rekao je Stipe u podcastu "Believe You Me" s Anthonyjem Smithom i Michaelom Bispingom.

Miočić se osvrnuo i na prijetnje koje u kavezu nosi Jonesov borilački stil.

"Vrlo je opasan sa svih strana. Radi stvari koje ne biste očekivali, pa se moram pripremiti na sve. Ja nisam takav, moglo bi se reći da sam bazična k**a. Više preferiram jedan-dva, jedan-dva udarce, jednostavan sam", istaknuo je najuspješniji teškaš u povijesti UFC-a, te otkrio da će na dan borbe u Madison Square Gardenu težiti između 110 i 115 kilograma.

Linker
15. svibanj 2024 11:24