UFC

'Miočić se ovih dana ne zafrkava kao inače, sasvim je usredotočen na UFC 241 borbu protiv Cormiera'

Stipe Miočić
Koliko je Stipe Miočić fokusiran pred svoj revanš protiv Daniela Cormiera otkrio je Mo Miller, mladi borac i jedan od njegovih trening partnera iz Strong Style Fight Teama u Clevelandu.

Miller je 26- godišnji borac perolake kategorije koji večeras debitira u profesionalnom MMA-u. Nakon šest pobjeda kao amater snage će kao profesionalac odmjeriti s Gregom Spearmanom na Ohio Combat Ligue 2 priredbi.

Za borbu se između ostalog pripremao i s bivšim UFC prvakom te je u velikom intervjuu za mmasucka.com opisao u kakvoj je Miočić formi danima uoči UFC-a 241 na kojem će za dva tjedna pokušati vratiti pojas prvaka u svoje vlasništvo.

"Meni se čini da je spreman. Snažan je, malo je vitkiji nego inače i brz je. U dobrom je stanju uma. Sve je fokusirano, u ovom trenutku se ne zafrkava kao što to inače radi. To je ono što ja volim vidjeti. Znam da zaista ovo želi i svi u dvorani to želimo, svi smo uz njega", rekao je Miller.

Photo: World Fighting ChampionshipShoot it MMA
Stipe Miočić i Mo Miller

Miočić je u prvom susretu s Cormierom održanom u srpnju prošle godine na UFC 226 priredbi poražen nokautom u prvoj rundi. "Vatrogasac" je u borbi izgubio pojas koji je prije toga obranio rekordna tri puta za redom.

Miller vjeruje da će Miočić na UFC-u 241 Cormieru uzvratiti uslugu te prognozira pobjedu nokautom za američko- hrvatskog borca, iako smatra da to neće biti lak posao.

"Stipe će ga nokautirati. Reći ću u drugoj rundi. Mislim da će to opet biti teška borba. Mislim da Stipe mora biti pametan, treba koristiti svoj doseg i treba vjerovati u sebe. Mora znati da je najopakiji čovjek na svijetu i tako se mora osjećati i u ringu. Mislim da će imati dobru večer i dobiti ono što želi", zaključio je Miller.

UFC 241 održava se 17. kolovoza u kalifornijskom Anaheimu. Cormier i Miočić predvode priredbu u Honda Centeru, a uz njih će u glavnim borbama večeri snage također odmjeriti Anthony Pettis protiv Natea Diaza te Yoel Romero u borbi s Paulom Costom.

Linker
01. svibanj 2024 21:30