UFC

‘MMA zajednica treba biti zahvalna što postojim. Svi koji me mrze su mi pogonsko gorivo‘

Ian Garry

 PAUL RUTHERFORD/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA Paul Rutherford/getty Images/profimedia
‘Ne vjerujem da će ijedna izvedba ušutkati ljude, hejteri su takvi‘

Ian Garry sumnja da će se broj njegovih hejtera smanjiti s još jednom pobjedom. Garry (13-0, 6-0 UFC) sastaje se s Geoffom Nealom (15-5, 7-3 UFC) u subotu na UFC-u 298 u Anaheimu.

Bilo je dosta drame i negativnih naslova oko Garryja, koji se trebao suočiti s Vicenteom Luqueom u prosincu na UFC-u 296 prije nego što ga je upala pluća natjerala da odustane od borbe nekoliko dana prije. Garry (26) spreman je vratiti se u oktogon ovog vikenda, ali ne očekuje da će se raspoloženje javnosti prema njemu promijeniti, bez obzira na njegovu izvedbu.

"Ne vjerujem da će ijedna izvedba ušutkati ljude, oni su takvi. Uvijek će biti mrzitelja. Što više uspjeha imate, to je više hejtera. To je, nažalost, način na koji je internetska zajednica trenutno nastrojena i to je smiješno. Ali, hoću li upotrijebiti to gorivo da odem u kavez, da ih možda razljutim, zašto ne? Zašto ne izaći tamo i vidjeti Geoffa Neala i stajati iznad njegovog tijela i samo pogledati sve oko dvorane i vidjeti lica ljudi? I jednostavno izađem tamo, i samo stojim tamo i kažem, ‘Ovo je ono što radim. Ovo je ono što radim najbolje‘. Tako to ide", izjavio je za TNT Sports.

Ljudi poput Colbyja Covingtona i bivšeg prvaka u srednjoj kategoriji Seana Stricklanda napali su Garryja i dotaknuli se njegovog privatnog života. Drski Irac rekao je da su svi imali koristi od spominjanja njegovog imena i da ne očekuje da će se to promijeniti kako bude postizao više uspjeha.

"Istina je da bi MMA zajednica trebala biti zahvalna što postojim. Imali ste ljude koji su pričali o meni, pričali na sav glas, ne provjeravajući činjenice, ne poduzimajući ništa. Istina je da ću se ovaj put ipak pojaviti da obavim svoj posao. Idem na 14-0 i ako netko ima problema ili ima nešto za reći, nije me briga", zaključio je.

Linker
10. svibanj 2024 16:05