UFC

‘Moj cilj je ući u taj oktogon i pobrinuti se da on više nikadu životu ne navuče MMA rukavice‘

 LOUIS GRASSE/PXIMAGES/ICON SPORTSWIRE/NEWSCOM/PROFIMEDIA Louis Grasse/pximages/icon Sportswire/newscom/profimedia
Borba između Iana Garryja i Colbyja Covingtona bliža je stvarnosti nego što mislimo

Ian Machado Garry na svome Instagram profilu dao novosti o svojoj misiji za okončanje karijere omraženom Colbyju "Chaos" Covingtonu. Govori da je on poduzeo sve moguće korake da se borba ostvari te da mu je ponuda na stolu.

"Samo želim obavijestiti sve da sam pristao boriti se protiv Colbyja Covingtona," rekao je Garry,

"Postoji datum, ali Colby još uvijek nije potpisao ugovor."

Garry je počeo s prozivkama "Chaosu" nakon pobjede podijeljenom odlukom sudaca nad Geoffom Nealom na UFC-u 298, što je natjeralo Covingtona da, na svoj uobičajen način, izlista popis zahtjeva da se ta borba uistinu realizira. Njih dvoje su razmjenjivali uvrede preko interneta, ali zasad ništa od službene potvrde.

Nastavlja svojim napadima na bivšeg privremenog prvaka te govori da želi ovu borbu zbog Covingtonovih vrijeđanja Irčeve familije.

"Želim se boriti s njim zbog svih s**nja koje je pričao o meni i mojoj obitelji i pobrinut ću se da požali zbog svake riječi koju je izrekao."

Zaključuje svoj "rant" sa prijetnjom Covingonu, govori kako ne zaslužuje imalo poštovanja te da ga planira umiroviti.

"Mislim da tip ne zaslužuje ikakvo poštovanje da budem iskren. S**nja što on priča. Ući ću u taj oktogon i umirovit ću ga. To je moj cilj. Moj cilj kada se budem borio protiv Colbyja Covingtona je da on nikada više nikada u životu ne navuče MMA rukavice."

Podsjetimo se kako je uistinu Covington izgledao u prošloj borbi. Nakon "thrash talka" nije pokazao ništa u meču s Edwardsom, pa je Garry možda i u pravu kada kaže da mu je vrijeme za mirovinu iako mu je posljednji meč bio napad na titulu.

Linker
21. travanj 2024 11:20