UFC

Nate Diaz poslao upozorenje Paulu: 'Tebe netko treba prebiti - besplatno!'

Nate Diaz i Joe Rogan
 screenshot/YouTube
Nakon posljednjih prozivki Jakea Paula, nešto za poručiti imao mu je Nate Diaz

Pobjeda koju je ostvario protiv Natea Robinsona podosta je podigla samopouzdanje Jakeu Paulu. Youtuber koji je u međuvremenu postao boksač tako planira na račun trenutne slave ugovoriti još koji meč putem kojeg će zaraditi velike novce, a meta mu je postao Conor McGregor.

Nakon što je Conoru uputio prozivku, uz dodatne uvrede prema njegovoj supruzi i Dani Whiteu, potrebu nešto poručiti Paulu osjetio je Nate Diaz. Napravio je to putem objave na Twitteru.

"Jake Paul, tebe netko treba prebiti, ti razmaženi moronu. Ne znaš se boriti. Glupane, završit ćeš zapravo negdje prebijenog dupeta, zbog stvari kakve govoriš", ostavio je Nate poruku, jasno davši do znanja kako smatra da bi Paul mogao imati problema na ulici, gdje bi morao pokazati kolike su mu stvarne borilačke vještine.

Svima je jasno kako bi šanse Jakea Paula u meču protiv McGregora bile mizerne, ali i to kako bi to unatoč svemu bio prijenos s milijunskom prodajom. Uostalom, Jakeu i njegovom bratu Loganu je novac na prvom mjestu i to ne skrivaju. Uostalom, Logan do sada ima dva meča, niti u jednom nije upisao pobjedu, a za nekoliko tjedana će u ring s Floydom Mayweatherom. Sada i Jake želi nešto slično. Mayweather na dobru novčanu ponudu nije mogao ostati ravnodušan. Tko zna, možda tako na kraju bude i s Ircem, neovisno o tome što misle Nate Diaz, ali i većina pravih fanova borilačkog sporta.

Linker
20. travanj 2024 16:23