UFC

‘Ne razumijem kako će Chimaev dobiti priliku za titulu. Borio se s manje srednjaša od mene‘

Khamzat Chimaev

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/ddp Usa/profimedia
Nickal je prokomentirao i meč za pojas srednje kategorije između Stricklanda i du Plessisa

Bo Nickal vidi da će se Khamzat Chimaev boriti za pojas u svojoj sljedećoj borbi, unatoč tome što ne misli da zaslužuje šansu za to. Jedan od najperspektivnijih boraca u srednjoj kategoriji uvjeren je da će UFC dati Chimaevu priliku da se bori za pojas u njegovom sljedećem nastupu, čak i ako to znači da on nije neposredni sljedeći izazivač za prvaka Dricusa Du Plessisa. Nickal vidi Israela Adesanyu kao favorita za idućeg izazivača, ali nakon toga, vidi da Chimaev dolazi na red.

"Pretpostavljam da će odabrati Adesanyu, ali će Khamzatu u jednom trenutku dati šansu za naslov. Ne mislim da će se morati ponovno boriti dok ne dobije priliku za naslov. Mislim li da on to zaslužuje? Ne. Mislim da se nije borio niti s jednim pravim srednjašem, štoviše, manje i od mene, a moji protivnici više nisu ovdje", kazao je na svom YouTube kanalu.

Što se tiče borbe za naslov prvaka u srednjoj kategoriji prošlog vikenda na UFC-u 297 u Torontu, Nickal je smatrao da je Strickland učinio dovoljno da zadrži svoj pojas – iako priznaje da je to bila vrlo bliska borba.

"Bodovao sam 3-2 za Stricklanda. Mislio sam da je Sean pobijedio prvu, drugu i petu rundu, s tim da je druga bila najtjesnija, ali ja sam ovako bodovao. Baš je bilo 50-50", zaključio je.

Linker
24. travanj 2024 12:09