UFC

Neil Magny o treningu s Khamzatom: ‘Na teži način sam saznao koliko je uisitnu dobar‘

Neil Magny

 Screenshot (youtube, Themaclife)
Priznao je kako se nije nadao da je Chimaev toliko dobar, no istaknuo je kako je taj trening izvukao ono najbolje iz njega

Rijetki su borci koji zabljesnu na način na koji je to učinio Khamzat Chimaev, a prije posljednjeg nastupa je dobio ulogu negativca kada je za 3,5 kilograma pao na službenom vaganju. Dobio je tada novog protivnika Kevina Hollanda kojeg je, blago rečeno, prebio.

Na vlastitoj koži je to imao priliku iskusiti i borac velter kategorije Neil Magny. Ispričao je kako je u dvanaestom mjesecu odradio trening s Khamzatom na kojemu nije baš dobro prošao:

‘‘Imali smo priliku skupa trenirati u New Yorku, taj tip je stvarno ‘real deal‘. Najbolji način da to objasnim je da sam se za**bavao okolo i saznao. Khamzat je prava stvar. Ušao sam tamo i mislio sam si da je on slatki mali vuk s kojim mogu trenirati BJJ, no stvari su eskalirale jako brzo. Moram priznati da ga nisam toliko ozbiljno shvaćao‘‘, rekao je Magny u ‘‘The MMA Houru‘‘.

‘‘Stvari su eskalirale jako brzo, postoji i video tako da ništa ne mogu poreći. Trening s njim je izvukao najbolje iz mene. Kažem, za**bavao sam se okolo i saznao kakav je, i saznao sam to na teži način. Kao, mislio sam da je to slatki mali vuk, no vuk me ugrizao‘‘, dodao je.

Inače, Neila Magnyja sutra očekuje jako težak meč jer se bori protiv Gilberta Burnsa na njegovom terenu. U trenutno posljednjem nastupu je svladao Daniela Rodrigueza ‘‘submissionom‘‘, a hoće li mu to poći za rukom i protiv odličnog Burnsa, saznat ćemo u noći sa subote na nedjelju.

Linker
24. travanj 2024 17:46