UFC

‘Neka se spremi za krvoproliće‘ riječi su Seana Stricklanda uoči subotnjeg okršaja protiv Coste

Sean Strickland

 Louis Grasse/zuma Press/profimedia
Američki je borac poznat po ekscentričnim izjavama, a istu takvu je dao i u UFC-ovoj novoj najavi za UFC 302

Seana Stricklanda čeka jako neugodan protivnik ove subote u New Jerseyju. Povodom toga američki je borac najavio da je spreman ostaviti "zadnji dah" u oktogonu. "Tarzan" se bori protiv "Erasera" kao dio UFC-a 302 događaja u subotu navečer (1. lipnja) u Prudential Centru u Newarku.

"UFC 302, čovječe, to će biti krvoproliće", rekao je Strickland tijekom "Countdown to UFC 302" epizode objavljene danas. "Mislim da ćemo ja i Costa otići u duboke vode. To će biti 25-minutni rat."

"Mislim da ćemo se obojica gledati u trećoj, četvrtoj rundi, razmišljajući, ‘je**te, imamo još jednu rundu.‘ Ali mentalno, kao i uvijek, spreman sam umrijeti za ono što želim. Mislim da ću ga razbiti."

Strickland (28-6) se želi "oporaviti" od svog kontroverznog poraza odlukom od Dricusa Du Plessisa u glavnoj borbi na UFC-u 297 ranije ove godine u Torontu. Što se tiče Coste (14-3), on je nedavno izgubio od bivšeg prvaka srednje kategorije Roberta Whittakera na UFC-u 298 u Anaheimu.

Strickland je također još jednom podsjetio na to da se nekada borio u velter kategoriji, a između 2015. i 2018. godine u toj se kategoriji borio osam puta gdje je pet puta izašao kao pobjednik. Od 2020. godine nastupio je 11 puta u srednjoj kategoriji (-84 kg), a upravo u ovoj kategoriji ostvario je najveću pobjedu karijere kada je dominantnom izvedbom u pet rundi protiv Israela Adesanye postao UFC-ov prvak. Naglasio je da mu se nije problem boriti protiv naizgled "većih protivnika" poput Coste.

Linker
26. lipanj 2024 00:36