UFC

Netko iz UFC-ove produkcije će dobiti ekspresan otkaz: Poznatog boksača zamijenili s popularnim reperom

Terence Crawford

 ZUFFA LLC
Zaista se teško sjetiti kada je UFC-ova produkcija ovako pogriješila

Svjetski prvak u supervelter kategoriji, Terence Crawford, našao se u središtu urnebesno sramotne zabune na UFC 306 priredbi, kada su ga zamijenili s planetarno popularnim reperom Kendrickom Lamarom.

Crawford je prisustvovao UFC Noche priredbi u The Sphereu u Las Vegasu, zajedno sa saudijskim boksačkim dužnosnikom Turkijem Alalshikhom. Dok su kamere snimale njihove sjedeće pozicije pored oktogona, Crawford je pogrešno označen kao dobitnik Grammyja, Kendrick Lamar, što je izazvalo nevjericu kod fanova i boraca.

"Terence Crawford večeras se transformirao u Kendricka Lamara," napisao je bivši UFC prvak u bantam kategoriji Aljamain Sterling na platformi X.

Crawford je situaciju prihvatio s humorom, objavivši snimku ekrana uz natpis: "Damn Kendrick Lamar," praćenu s dva emotikona koji se smiju. Jedan obožavatelj je čak u šali rekao da je ova greška dovoljna da netko dobije otkaz: "Nazvati Bud Crawforda Kendrickom Lamarom je ludost. Otkaz bi bio opravdan."

Ipak, Dana White je na ovu zabunu reagirao s drugačijim stavom. "Mora se priznati da stvarno malo liči na Kendricka Lamara, nemojmo se zavaravati," izjavio je predsjednik UFC-a na konferenciji za novinare nakon priredbe.

Dok je Crawford gledao kako Merab Dvalishvili oduzima UFC-ov pojas u bantam kategoriji Seanu O‘Malleyju, nekoliko kilometara dalje, u T-Mobile Areni, njegov suparnik Canelo Alvarez obranio je WBC, WBA i WBO pojaseve u super srednjoj kategoriji protiv Edgara Berlange.

Crawford već neko vrijeme pokušava dogovoriti borbu s Canelom i nakon svoje dominantne pobjede u subotu ponovno je pozvao meksičku superzvijezdu. "Yo, Turki, reci im da idemo po Canela sljedeći," rekao je Crawford na Instagram liveu dok je sjedio pored Alalshikha.

"Da," odgovorio je Turki Alalshikh. "Idemo! Canelo, dolazimo. Spremni smo."

Crawford je dodao: "Čuli ste ga. Samo me ubacite u igru. Canelo-Crawford, najveća borba u boksu. Ali uvijek smo spremni."

"Uvijek smo spremni, tako da se ne moramo pripremati."

Canelo je, međutim, izjavio kako mu je u planu revanš s Dmitrijem Bivolom, pod uvjetom da Bivol pobijedi Artura Beterbieva 12. listopada.

Bivši kralj "pound-for-pound" ljestvice nije izrazito zainteresiran za borbu s Crawfordom zbog razlike u težinskim kategorijama, no naglasio je kako bi se borio s dvostrukim neospornim prvakom ako financijski uvjeti budu zadovoljavajući.

Linker
15. rujan 2024 18:41