UFC

Ngannou se javio iz Kameruna i najavio opaki revanš: 'Stipe je izgledao sjajno, ali napredovao sam!'

Miočić vs. Ngannou
 screenshot/Youtube
Opasni nokauter zadovoljan je izvedbom aktualnog prvaka, ali baš i ne onom Cormiera

U najavi posljednjeg meča Stipe Miočića i Daniela Cormiera predsjednik UFC-a Dana White otkrio je da će idući protivnik za Amerikanca hrvatskih korijena biti Francis Ngannou.

Opasni kamerunski nokauter s četiri je nokauta u prvoj rundi osigurao svoju izazivačku poziciju, a vrlo brzo nakon završetka povijesne trilogije prokomentirao je najnoviju Miočićevu pobjedu.

"Upravo sam pričao s Francisom Ngannouom koji je u Kamerunu. Od tamo je gledao borbu u šest ujutro. Rekao je, kako je na trenutke izgledalo kao da DC ne želi biti tamo", prepričava ESPN-ov novinar Brett Okamoto razgovor koji je imao s 'Predatorom'.

"Što se tiče Stipe, rekao je kako je on izgledao sjajno. Ono što je vidio bilo je odlično. Ne može na temelju viđenog reći tko će pobijediti u njihovoj borbi, ali tvrdi da zna kako je napredovao i da ga može pobijediti", glasio je Ngannouov dio koji se odnosio na aktualnog prvaka.

"Što kažete na Miočić vs. Ngannou 2 kao zadnji PPV u godini", dodao je Ngannou na Twitteru.

Stipe se, podsjetimo, s Ngannouom već borio u siječnju 2018. godine te je tada, pred punim tribinama bostonskog TD Gardena, u potpunosti izdominirao i na bodove pobijedio dotad nezaustavljivog Francisa.

Linker
14. travanj 2024 00:24