UFC

‘Nije me briga gdje će nas smjestiti i kad ćemo se boriti. Naš meč je ‘main event‘ za fanove‘

Max Holloway

 STEVE MARCUS/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA Steve Marcus/Getty Images/Profimedia
‘Na kraju dana, borba je borba‘, kazao je Holloway za MMA Fighting

Maxa Hollowaya nije previše briga kad će se boriti na UFC-u 300 jer zna da će ga cijeli svijet gledati borbu s Justinom Gaethjeom.

Dok je UFC i dalje u potrazi za glavnom borbom večeri za povijesni događaj 13. travnja, Holloway se priprema za obračun od pet rundi s Gaethjeom za "BMF" pojas. U ovom trenutku postoji još samo jedna borba za naslov na UFC-u 300 — dvoboj u slamka kategoriji između Zhang Weili i Yan Xiaonan, ali je vjerojatno da će promocija dodati barem još jednu da kompletira popis borbi. Po bilo kojem mjerilu, Hollowayeva borba gotovo će sigurno završiti na "main cardu", ali njega ne zanima gdje će ih smjestiti.

"Borimo se pet rundi, baš me briga gdje smo smješteni. Da predvodimo ovu priredbu, bilo bi super. Ali na kraju dana, ne naglašavam to previše. Borba je borba. Nije me briga gdje će nas staviti. Sve dok sam tu, sretan sam. Imati protivnika poput Justina Gaethjea je sjajna vijest. Na kraju dana, jednostavno jedva čekam. Na kraju dana, borba je borba", rekao je za MMA Fighting.

Nije pretjerano očekivati ​​da bi Holloway protiv Gaethjea mogao ukrasti šou. Dvojica miljenika fanova međusobno su zaradili 13 bonusa za borbu večeri i izvanredna 23 bonusa nakon borbi ukupno. Holloway drži rekorde poput najviše značajnijih udaraca u povijesti UFC-a i najviše završnica ikad u perolakoj kategoriji. U međuvremenu, Gaethjeova reputacija donijela mu je više nagrada za borbu godine od strane različitih medija, a da ne spominjemo ludu brojku od 20 nokauta u 25 pobjeda u karijeri.

"Kad god sam ja ili Gaethje na karti, većinu vremena mislim da je to ‘main event‘ za fanove. Oni znaju što dobivaju. Kada nas vidite na priredbi, znate što ćete dobiti", zaključio je.

Linker
23. travanj 2024 03:45