UFC

Nikad viđeno u UFC-u: Cutelaba glumio da je uzdrman, sudac prekinuo meč, a publika izviždala pobjednika

Ion Cutelaba i Magomed Ankalaev
 Screenshot
UFC-ov Fight Night 169 u Norfolku obilježio je neobičan meč poluteške kategorije između Iona Cutelabe i Magomeda Ankalaeva. Ruski borac izborio je pobjedu nokautom u samo 38 sekundi iako protivniku nije zadao niti jedan pravi udarac.

Bilo je vatreno i prije početka same borbe jer je dvojicu boraca sudac morao razdvajati već tijekom predstavljanja u oktogonu kada se nestrpljivi Moldavac zaletio prema Ankalaevu.

Rus je na otvaranju napao Cutelabu high-kickovima, a Moldavac nekoliko puta zateturao u kavezu da bi nakon teturanja uzvraćao snažnim udarcima, koji ipak nisu pogađali protivnika. Nakon što je treći put zateturao, sudac je označio kraj meča, misleći da se više ne može braniti, no Cutelaba je iste sekunde poludio tražeći da se borba nastavi jer je glumio kako bi navukao protivnika u zamku.

Ipak, Rus je proglašen pobjednikom, a iz dvorane je ispraćen uz zvižduke pa je publici na kraju pokazao srednji prst.

Ankalaevu je ovo četvrta pobjeda zaredom u pet borbi koje je odradio u UFC-u, dok je Cutelaba upisao drugi poraz u posljednje tri borbe i u UFC-u sada ima omjer 4-4.

Rus je nakon meča kroz zvižduke rekao da je samo radio svoj posao, a to nije suđenje borbe. "To nije moj posao. Znam da sam ga ozlijedio", rekao je Ankalaev i dodao da je spreman odraditi revanš.

Linker
25. travanj 2024 04:14