UFC

Ništa od meča između Miočića i Jonesa! Jones se ozlijedio, ali dobit ćemo privremenog prvaka teške kategorije

Stipe Miočić i Jon Jones

 Louis Grasse/pximages/icon Sportswire/Newscom/Profimedia, Usa Today Network/Ddp Usa/Profimedia
Nadamo se kako će UFC u nekom skorijem periodu ponuditi novi datum održavanja ove borbe, jer bi bilo uistinu tužno da sada nepovratno ostanemo bez ovog meča

Što reći na vijest koju sada moramo prenijeti? Dvadesetak dana nas je dijelilo do najveće borbe u povijesti UFC-a između Stipe Miočića i Jona Jonesa, no prije nekih pola sata se na Instagramu javio UFC-ov predsjednik Dana White. Da, nije imao dobre vijesti jer je objavio nešto što će razočarati brojne fanove.

Naime, Dana je rekao kako se Jones ozlijedio na jučerašnjem treningu hrvanja, odnosno, ozlijedio je tetivu ramena te neće biti u mogućnosti nastupiti za dva tjedna tjedna na UFC 295 priredbi, a ne sumnjamo kako će ovo razočarati brojne fanove.

Što je UFC učinio po ovom pitanju? Dakle, sada će Jiri Prochazka i Alex Pereira biti glavna borba večeri, a u sunaslovnoj ćemo dobiti novog privremenog prvaka teške kategorije. Sergei Pavlovich i Tom Aspinall borit će se za ovu titulu, te iako je to jedan fenomenalan meč u teškoj kategoriji, jednostavno ništa ne može nadomjestiti Miočića i Jonesa.

Za sada nikakvih drugih informacija po ovom pitanju nema, a ne zna se ni koliko je teška Jonesova ozljeda. Možemo se samo nadati da nije jedna od onih ozljeda koje završavaju karijere, jer bi bila prava šteta da se na ovaj način oprosti od sporta.

Dobra stvar jest ta što ipak nije napustio pojas, što znači da ozljeda možda i nije toliko strašna. Dana White je u videu rekao da će mu trebati operacija i osam mjeseci oporavka. Nadamo se kako će UFC u nekom skorijem periodu ponuditi novi datum održavanja ove borbe, jer bi bilo uistinu tužno da sada nepovratno ostanemo bez ovog meča. Nadamo se da će se Jones brzo oporaviti i da ćemo nekad gledati meč protiv Miočića…

Linker
05. ožujak 2024 14:57