UFC

Ništa od UFC 248 borbe Tilla i Cannoniera

Darren Till i Jared Cannonier
 screenshot/Youtube
Borba Darrena Tilla i Jareda Cannonier neće se održati 7. ožujka na UFC 248 priredbi. Tako barem glase informacije kojima raspolaže trenutno jedan od najrenomiranijih svjetskih MMA novinara, ESPN-ov Brett Okamoto.

UFC 248 nastup Jareda Cannoniera se vjerojatno ipak neće dogoditi, osim ako ne dođe do otkazivanja od strane Yoela Romera ili Israela Adesanye, za čiju je zamjenu "Killa Gorilla" i službeno postavljen. To bi značilo kako se njegova borba protiv Darrena Tilla, o kojoj se već tjednima govori, neće dogoditi. Tu vijest prvi je prenio ESPN-ov Brett Okamoto.

"Prema razgovorima koje sam vodio, mogu zaključiti kako se potencijalno sjajna borba srednje kategorije između Darrena Tilla i Jareda Cannoniera NEĆE održati na UFC 248 priredbi 7. ožujka u Las Vegasu", napisao je Okamoto.

Razlog za ovo može se pronaći u Tillovim problemima s vizom, na koje se ovih dana potužio. Osim toga, moguće je kako UFC na kraju za ovu borbu više niti nije bio zainteresiran, budući da su pregovori predugo potrajali i vjerojatno ne vide smisao u službenoj objavi tako velike borbe samo tri tjedna prije održavanja priredbe na kojoj bi se ona trebala naći.

Cannonier će svakako biti u Las Vegasu, gdje će čekati eventualni otkaz nekog od boraca, dok će Till svoju priliku tražiti negdje drugdje. Fanove je već razočarao informacijom kako ga neće gledati 21. ožujka u Londonu pa je moguće da će zapravo čekati novu priliku eventualne borbe protiv Cannoniera ili Roberta Whittakera, koji mu je zapravo bio prvobitna želja za borbu u 2020. godini.

UFC 248 predvode dvije borbe za UFC naslov. Onu u srednjoj kategoriji između Adesayne i Romera smo već spomenuli, a druga se održava u ženskoj slamki gdje će Joanna Jedrzejczyk ponovno pokušati doći na tron putem borbe protiv prvakinje Weili Zhang.

Linker
24. travanj 2024 21:00