UFC

Novi meč na Miočićevom eventu: 'The War Horse' zaključuje karijeru napadom na kontroverznog Hardyja?

Greg Hardy
 screenshot/Youtube
Ugovori još nisu potpisani, ali UFC navodno radi na novom teškaškom okršaju

UFC 252 kojeg 15. kolovoza u Las Vegasu predvodi treći susret Stipe Miočića i Daniela Cormiera mogao bi pojačati meč Grega Hardyja i Khalila Rountreeja Jr-a. Barem tako govore informacije do kojih je došao brazilski Combate.

Potvrdi li UFC i službeno ovaj dvoboj, bit će to za Rountreeja debitantski nastup u teškoj kategoriji, a ujedno i njegov prvi otkako je doživio težak poraz od Iona Cutelabe. Ovaj 30-godišnji Amerikanac trenutno je na omjeru od osam pobjeda, četiri poraza i jednog 'no contesta', a bude li se pridržavao svojih ranijih najava, ovo će mu biti posljednji meč u karijeri.

Naime, upravo to je 'The War Horse' obećao svojim fanovima nedugo nakon što ga je u rujnu prošle godine u prvoj rundi zaustavio moldavski 'Hulk'.

U svakom slučaju, bio bi to zanimljiv potez pred posljednji meč u karijeri u kojoj je nekoć nastupao i kao borac srednje kategorije...

Rountree je, spomenimo, bio i finalist 23. sezone The Ultimate Fightera, a najzvučnija pobjeda u karijeri mu je ona nad legendarnim kick-boksačem Gokhanom Sakijem.

S druge strane, kontroverzni Hardy (6-2-1 nc) vraća se u Octagon nakon što je u svibnju na UFC-u 249 jednoglasnom odlukom sudaca svladao Yorgana De Castra i tako se nakon poraza od Alexandera Volova vratio na pobjedničke staze.

Tko je vaš favorit u ovom susretu?

UFC 252 (neslužbeni popis borbi):

Stipe Miocic vs. Daniel Cormier

Junior dos Santos vs. Jairzinho Rozenstruik

Livia Renata Souza vs. Ashley Yoder

Magomed Ankalaev vs. Ion Cuțelaba

Felice Herrig vs. Virna Jandiroba

Manel Kape vs. Rogério Bontorin

Laureano Staropoli vs. Zelim Imadaev

Greg Hardy vs. Khalil Rountree Jr.

Linker
19. travanj 2024 13:42