UFC

Novinar McGregora doveo na rub suza citiranjem njegove izjave iz 2013. godine

Conor McGregor
 screenshot/YouTube
Zanimljiva situacija dogodila se na UFC 257 konferenciji za medije

Jedna za Conora McGregora nespecifična konferencija za medija održana je danas u Abu Dhabiju. U nešto više od 20 minuta odgovara na pitanja medija, McGregor, Dustin Poirier, Michael Chandler i Dan Hooker nisu prezentirali apsolutno nikakve tenzije, što je posebno zanimljivo istaknuti za najveću zvijezdu ove priredbe, čiji su raniji medijski istupi predstavljali poseban spektakl.

Ipak, jedan trenutak se na neki način istaknuo, budući da je novinar koji je došao na red za postavljanje pitanja odlučio Conoru citirati jednu njegovu izjavu iz 2013. godine.

"Sišao sam s uma zbog ove igre. Kao što je Van Gogh sišao s uma zbog svoje umjetnosti. To se meni dogodilo, ali j**i ga. Kad taj zlatni pojas bude oko mog pasa, moja majka bude imala veliku palaču, moja djevojka automobil za svakodnevne potrebe, a djeca moje djece sve što budu htjeli, tada ću to naplatiti. Tada ću biti sretan što sam izgubio svoj um", glasila je citirana izjava, nakon koje je Conor zamoljen da prokomentira ono što se u međuvremenu, od dana te izjavo do danas, promijenilo.

Conoru su oči zasjale još dok je slušao citat, a onda je nakon kratke zadrške odgovorio na postavljeno pitanje.

"Da sumiramo, napravio sam to i ovdje sam, lud kao šiba. Prošao sam kroz svašta i hvala na spomenu ovoga. Bila je to jedna divlja vožnja za mene, nevjerojatan život i da vam budem iskren, ne bih volio da je bilo što bilo drugačije", drhtavim glasom i na rubu suza, očito ganut svime što je postigao i ciljevima koje je ispunio, odgovorio je McGregor.

Nakon toga mu se na licu pojavilo osmijeh te je završio svoj odgovor jednim obećanjem.

"Uzbuđen sam što se vraćam, uzbuđen sam što ćemo opet imati ljubitelje sporta na tribinama i što sam ponovno u natjecanju. Osjećam se okrijepljeno. Kad već spominjete umjetnost i Vincenta Van Gogha, napravit ću jednu jako lijepu umjetninu ovog vikenda u Octagonu", najavio je.

Citirana Conorova izjava datira na prosinac 2013. godine, kad je iza sebe imao tek dva UFC nastupa. Debi je odradio u travnju iste godine, kad još uvijek nije posjedovao vlastiti automobil te je primao socijalnu pomoć. Danas je procijenjen na oko 120 milijuna dolara, no isto tako ima nekoliko vrlo uspješnih poslova koji zapravo svakim danom sve više rastu. Naravno, sve ih je brendirao svojim imenom i prezimenom.

Linker
24. travanj 2024 23:13