UFC

O jednom Fergusonovom problemu Khabib uopće ne želi razgovarati: 'Ostavite ga na miru'

 Screenshot (YouTube)
Još nas nešto više od mjesec dana dijeli do spektakularnog okršaja Khabiba Nurmagomedova i Tonyja Fergusona (18. travnja). Iako napetost raste, što smo mogli vidjeti i na nedavno održanoj press konferenciji, aktualni prvak svjestan je da postoje teme u koje ne želi ulaziti.

Khabib i Tony rekli su si puno toga, ne samo u najavi ovog meča, već i u promociji prethodna četiri koja su izostala na razočaranje čitavog MMA svijeta, ali o nekim stvarima niti jedan od njih ne želi javno pričati. U ovome slučaju radi se o Fergusonovim psihičkim problemima zbog kojih je 'El Cucuy' neko vrijeme bio pod povećalom javnosti.

Tijekom nedavno održanog druženja s medijima jedan je novinar spomenuo Fergusonov problem i ukazao na zabranu prilaska koju je prošle godine za Tonyja zatražila njegova žena.

"J*bi se", - uzviknuo je tada Ferguson i odmah zaključao tu temu.

Sada se čini kako ni Khabib ne želi ulaziti u tu priču. UFC-ov prvak svjestan je da postoje stvari koje treba ostaviti sa strane i svoju verbalnu bitku s idućim izazivačem namjerava voditi na nekim drugim poljima.

"Iskreno, ovo između nas nije ništa na osobnoj razini. Stoga ne želim pričati o njegovom problemu, obitelji i psihičkom stanju. To je njegov problem. Ostavite ga na miru. Ne želim pričati o njemu i njegovim problemima. Svi vi koji se nalazite ovdje imate svoje probleme. Nitko nije siguran. Ako on treba pomoć, mi mu trebamo pomoći. No, ispred nas je borba idućeg mjeseca i on je moj protivnik. Voditi razgovore o njegovim psihičkim problemima... Mislim da to nije dobra stvar", rekao je Khabib prilikom razgovora na Dominance MMA eventu prošlog vikenda.

Linker
05. svibanj 2024 14:45