UFC

Obitelj Trump iz prvog će reda pratiti Covingtonovu subotnju borbu

Colby Covington i Donald Trump
 Instagram
Prije nekoliko dana Colby Covington je otvoreno poslao poziv predsjedniku SAD-a, Donaldu Trumpu, na njegovu borbu u Newark. Danas je postalo službeno kako će obitelj Trump biti prisutna na eventu i to barem dva njena člana.

Covington je glasni podržavatelj politike Donalda Trumpa i to je više puta otvoreno otkrio. Nakon što je prošlog ljeta osvojio privremeni naslov velter kategorije, prvo je s pojasom otišao u Bijelu kuću, gdje ga je Trump primio i ugostio. Njih dvojica ostali su u dobrim odnosima, a sad je Covington odlučio pozvati predsjednika i njegovu obitelj na svoju borbu. Bit će to njegov prvi "main event" i izrazio je želju imati goste u prvom redu.

Obitelj Trump se odazvala i danas je potvrđeno kako će Donald prisustvovati priredbi. Ipak, radi se o Donaldu mlađem uz kojeg je najavljen još jedan predsjednikom sin, Eric. Njihov otac ipak neće prisustvovati eventu, budući da UFC nije obaviješten o posebnim protokolima koji bi u tom slučaju morali biti odrađeni. No, i ovako će među publikom biti članova američke "Tajne službe".

41-godišnji Donald Jr. trenutno je glava Trump organizacije, iako nosi titulu potpredsjednika iste, kao i njegov sedam godina mlađi brat Eric koji će također prisustvovati eventu. Trenutno nije poznato hoće li uz sebe imati još neku pratnju, no dolazak je potvrdio Donald osobno, objasnivši zbog čega podržava Covingtona kojeg je nedavno ugostio i na svom radnom mjestu.

"Razlog zbog čega podržavam Colbyja je to što je on pobjednik koji govori puno 'trasha', no uvijek opravda sve što kaže. Baš kao netko drugi koga poznajem. Uzbuđen sam što ću ga u subotu moći podržati uz kavez", rekao je Trump, očito aludirajući na svog oca.

Covington će u subotu pokušati doći do pozicije idućeg protivnika UFC-ovog prvaka velter kategorije, Kamarua Usmana. Predsjednik UFC-a, Dana White, to mu je obećao ako savlada Robbieja Lawlera i time bi preskočio svog najboljeg prijatelja, Jorgea Masvidala.

Linker
09. svibanj 2024 21:36