UFC

Oliveira ima poruku za McGregora: ‘Prvo pobijedi Dustina, a onda dođi u Brazil‘

Charles Oliveira
 CARMEN MANDATO/AFP
Slatke brige za Charlesa Oliveiru bit će one po pitanju njegovog prvog izazivača

Iako se svaki novi prvak mora vrlo brzo susresti s pitanjem medija koga vidi kao svog idućeg protivnika i prvog izazivača, Charles Oliveira kao da nije bio spreman na to. Ipak ,nije mogao izbjeći, nakon što su njegovu pobjedu već prokomentirali mnogi borci iz kategorije, poput Conora McGregora i Dustina Poiriera. Posebno je bitna tu bila poruka McGregora, koja na neki način zvuči kao prozivka.

Irac je već ranije najavljivao kako nakon treće borbe protiv Dustina Poiriera namjerava krenuti na naslov prvaka, a sad zna i tko bi mu u tom slučaju bio s druge strane. Ipak, Oliveira trenutno ne mari za tako što. Zapravo, na službenoj konferenciji za medije, nakon što je o tome upitan, dao je Conoru vrlo koristan savjet.

"Conore, prvo se ti brini za Dustina. Ako si već tako opasan i jak kao što tvrdiš, prvo moraš pobijediti Dustina, a onda možeš doći u Brazil gdje ću te baciti na dupe. On prvo mora proći Dustina. Mislim kako je samo jedan od onih koji puno pričaju. Neka prvo pobijedi u toj borbi pa možemo razgovarati", rekao je novi prvak.

Ima tu Oliveira apsolutno pravo, posebno nakon što je McGregor u siječnju poražen od istog protivnika. Ipak, ako mu se 10. srpnja revanšira, možemo zaključiti kako će imati pravo birati što želi. I nekako izgleda da bi to bila borba za titulu. No, opet, Charles apsolutno nema namjeru sad neko vrijeme o tome razmišljati.

"Borio sam se dugo i teško da bih došao tu gdje sam sada. Svi sad govore o tome tko će biti idući, Poirier ili Conor. Ja ću to ostaviti svom menadžeru te otići kući na odmor", otkrio je kako namjerava uživati u svom postignuću.

Ovo je zapravo najbolji stav, budući da Oliveira ne može na nikoji način utjecati na ono što će se dogoditi u glavnoj borbi UFC 264 priredbe. Nakon što njeno pitanje bude razriješeno, slika će biti jasnija, a onda i to kakve su opcije za prvaka i što ga zapravo iduće čeka. Za pretpostaviti je kako ćemo ga ponovno u Octagonu vidjeti na jesen.

Linker
23. travanj 2024 19:10