UFC

On mora da se šali! Conor McGregor prozvao Diega Sancheza?!

Conor McGregor i Diego Sanchez
 screenshot
Neočekivana, ali itekako zanimljiva objava pojavila se na službenom Twitteru Conora McGregora. Naime, Irac je postavio objavu kojom je svojevrsno prozvao Diega Sancheza i to nakon što je ovaj odradio jednu od najlošijih borbi svoje karijere.

Diego Sanchez punih 13 minuta u borbi protiv Michela Pereire nije mogao napraviti gotovo ništa. Većinu vremena polukružno se kretao uz rub kaveza s ispruženom rukom, pokušavajući pronaći način kako odgovoriti na vrlo pametno osmišljene napade svog brazilskog protivnika koji je sve imao pod kontrolom. No, Diego je na kraju borbu dobio i to zbog trenutka Pereirine nepažnje. Naime, tijekom serije kojom je pokušavao završiti borbu prekidom, Brazilac je pogodio ilegalan udarac koljenom. Sanchez je rekao kako nije u stanju nastaviti te je pobijedio diskvalifikacijom protivnika.

Vrlo negativni komentari došli su na račun borca koji je kroz svoj cijeli UFC staž gradio status bespoštednog ratnika, posebno jer nije pokazao nikakav znak žaljenja što je pobijedio na taj način. No, jedan od onih koji ga nisu kritizirali je Conor McGregor. Zapravo, on je postavio status na Twitteru za koji možemo prokomentirati da djeluje kao izražavanje poštovanja. Naime, napisao je samo: "Conor McGregor vs. Diego Sanchez".

Pomalo nevjerojatno izgleda ovakav status nakon jedne od najlošijih predstava u Diegovoj karijeri. Osim toga, ovaj legendarni, ali i itekako potrošeni borac, u posljednje vrijeme ostavlja jako loš dojam i u svojim medijskim nastupima. Jednostavno je teško zaključiti zašto je Conor McGregor postavio takav status osim ako se šali ili želi izazvati reakciju javnosti. Vjerujemo da fanovima ipak nije smiješna niti sama pomisao da bi se tako nešto moglo dogoditi. Većina fanova zapravo smatra kako je Diego već ranije trebao povući onaj najteži potez i završiti svoju karijeru.

Linker
19. travanj 2024 07:13