UFC

Otkazana još jedna fenomenalna UFC borba?!

Charles Oliveira
 Screenshot/Youtube
Čini se kako je borba između Beneila Dariusha i Charlesa Oliveira otkazana

Okršaj UFC-ove lake kategorije između Charlesa Oliveira i Beneila Dariusha dogovoren je za Fight Night koji će 3. listopada biti održan na Fight Islandu, a očekivalo se da bi njih dvojica trebali biti sunaslovna borba Holly Holm i Irene Aldani, čija borba priredbu predvodi. No, Dariush je sad otkrio kako se borba neće dogoditi.

"Nakon borbe protiv Scotta Holtzmana, UFC mi je ponudio Charlesa Oliveira za 3. listopada. Prihvatio sam, kao i Charles. Nisam ju javno objavio jer sam čekao da to napravi UFC, nakon čega bih ih popratio. Sad sam obaviješten kako je Charles onemogućen boriti se. Ne znam detalje, ali se nadam kako se s njim sve u redu. Trenutno radim s UFC-om na pronalasku novog protivnika", glasi poruka koju je Dariush objavio po društvenim mrežama.

Ova borba se željno iščekivala iz više razloga. Oliveira (29-8, 17-8 UFC) je trenutno šestoplasirani borac kategorije i nalazi se na sedam pobjeda u nizu. Sve su bile prekidom, a šest puta je osim toga nagrađen i bonusom tako da ga se s razlogom može zvati hit borcem kategorije. Beneil Darisush (19-4-1, 13-4-1 UFC) borac je koji se nalazi na 14. mjestu ljestvice izazivača, no po posljednjim bi nastupima mogao biti i bolje plasiran. On se trenutno nalazi unutar niza od pet pobjeda, od čega su četiri prekidom, uz tri bonusa. Bonus bi svakako uzeo i za posljednju pobjedu, no dan ranije nije zadovoljio potrebnu težinsku granicu lake kategorije.

Dariush je otkrio kako se nada ostati na programu te da će mu UFC dodijeliti novog protivnika. Oliveira se po pitanju otkazivanje borbe nije izjasnio.

Linker
19. travanj 2024 11:57