UFC

‘Ova mala ku***a misli da mi je ušao u glavu, što pokazuje na čemu je on! Boli me k**ac za njegove gluposti‘

Tony Ferguson

 AMY KAPLAN/ICON SPORTSWIRE/NEWSCOM/PROFIMEDIA Amy Kaplan/icon Sportswire/newscom/profimedia
Rekao je da je u potpunosti predan borbi i da ide završiti loš niz

Tony Ferguson je siguran da ima "još za dati" na vrhunskoj razini MMA-a usprkos nizu od šest izgubljenih borbi, a to namjerava dokazati protiv Paddyja Pimbletta na UFC-u 296.

Fergusonov (25-9, 15-7 UFC) pad od privremenog prvaka u lakoj kategoriji s nizom od 12 pobjeda do natjecanja za revitalizaciju svoje karijere bila je priča o kojoj se puno raspravljalo u MMA zajednici posljednjih nekoliko godina. Ima priliku promijeniti svoju sreću u subotu kada se sastane s Pimblettom (20-3, 4-0 UFC) na glavnom dijelu večeri priredbe.

Ako Ferguson ne uspije na UFC-u 296, izjednačit će s BJ Pennom za najveći gubitnički niz u povijesti organizacije. To su značajni ulozi, ali Ferguson je rekao da je učinio sve kako treba da bi osigurao rezultat u svoju korist, od treninga s Davidom Gogginsom do toga da se drži van svega.

!Ne glupiram se, tu sam. Vratio sam se tamo gdje sam trebao biti. Puno bolje nego što sam ikada bio. Ja sam brži, ja sam jači, ja sam mentalno jači od bilo koje je**ne osobe koja će biti ovdje koja prolazi kroz ove zidove kaveza. Vidjet ćete u subotu. Teško da ću to biti isti ja."

Iako je 39-godišnji Ferguson uglavnom ostao "zaštićen" tijekom trening kampa, neke od priča s njegovim protivnikom su procurile kako se večer borbe približava. Pimblett je rekao na UFC 296 danu za medije da je mislio da je u glavi "El Cucuya" nakon što ga je Ferguson blokirao na Instagramu, dok Ferguson misli da Pimblettova usredotočenost na to pokazuje da je Britanac zapravo taj koji "misli na pogrešnim mjestima":

"Brine se da ću ga blokirati na je**nom Instagramu, a ja kažem, ‘Ti si mala ku***a!‘ Ako ćeš pričati s**nja, čovječe, drži jaja među nogama. Nemoj ih ispustiti kao mala ku***a! Jednostavno nisam htio gledati njegove gluposti. Znam da je on sav u YouTubeu i svim tim stvarima, ima publiku i sve, ali nisam ovdje da se zabavljam. Mogao sam to učiniti prije nego što sam malo riskirao, ali tog više nema, 100 posto sam predan borbi i idem prekinuti ovaj niz", zaključio je.

Linker
26. travanj 2024 09:48