UFC

‘Ovaj ‘inbred‘ živi zaražen stafilokokom, cijeli tim je zaražen!‘: McGregor reagirao na sumnje u zaraženost Makhacheva

Islam Makhachev | Conor McGregor

 Usa Today Network/Ddp Usa/Profimedia | Ethan Miller/Getty Images/Profimedia
UFC-ov prvak lake kategorije zabrinuo je fanove potencijalnom infekcijom

Samo dva dana uoči velikog UFC 302 eventa, Twitterom je počela kružiti zanimljiva sumnja. Novinar Andrew Feldman postavio je pretpostavku kako je Islam Makhachev potencijalno zaražen stafilokokom, a to je zaključio na temelju UFC-ovih službenih fotografija uoči eventa.

‘‘To nije UFC-ov PPV ‘fight week‘, ako se MMA Twitter zajednica ne pretvori u eksperte za infekcije stafilokokom. Daleko sam od liječnika, ali Islamova nova izgleda kao da se nešto događa.‘‘, poručio je Feldman priloživši i fotografiju kao dokaz.

Veliku pažnju privukao je Feldmanov ‘‘tvit‘‘, a među onima koji su se ‘‘zakačili‘‘ našao se i Conor McGregor. Irac je žestoki rival kompletnog dagestanskog tima koji predvode Khabib Nurmagomedov i Islam Makhachev, pa stoga nije mogao propustiti priliku da se okomi na njih.

‘‘Ponovno ‘staph‘. Ovaj ‘inbred‘ (plod incesta, op.a.) živi zaražen stafilokokom. Cijeli tim je zaražen, da ne bude zabune. Kako god, on će i dalje završiti Dustina ‘submissionom‘ u prvoj rundi.‘‘, prvi je Conorov ‘‘tvit‘‘, a nedugo poslije dodao je još jedan, nešto oštriji.

‘‘Muka mi je od vas prljavih i neurednih. Operite se! Operite vašu odjeću i vaše strunjače! I učinite to svaki dan.‘‘, dodao je Conor.

Nadamo se kako je Feldman ipak postavio pogrešnu pretpostavku, jer infekcija stafilokokom mogla bi značajno utjecati na izvedbu Islama Makhacheva, što bi donekle pokvarilo glavnu borbu večeri. Dustin Poirier u prošlom nastupu porazio je Benoita Saint Denisa koji je u meč ušao također zaražen tom bakterijom, a sada postoji osnovana sumnja da će Poirier ponovno u kavez sa zaraženim borcem.

Linker
03. lipanj 2024 08:23