UFC

Overeem odgovorio na Lewisove tvrdnje da je odbio borbu protiv njega

Alistair Overeem i Walt Harris
 Douglas P. DeFelice/Getty Images/AFP
Alistair Overeem nije ostao ravnodušan na posljednje izjave Derricka Lewisa o njihovoj borbi

Derrick Lewis protiv Alistaira Overeema zvuči sjajno, zar ne? S tim se slaže većina MMA fanova, no unatoč tome, ali i nekoliko argumenata koji itekako idu u prilog te borbe, ona nije ugovorena. Lewis će se večeras boriti protiv Alekseija Oleinika, dok Overeema za točno četiri tjedna čeka okršaj protiv Augusta Sakaija.

Lewis je tijekom ovotjedne konferencije za medije otkrio kako razlog toga leži u tome što Overeem nije bio zaintesiran. Izjavio je kako je Alistair čak tri puta odbio ponudu za borbu, prije nego što je Lewisu ugovorena ova protiv Oleinika. Znajući koliko "Reem" želi još jednom napasti vrh, teško je zamisliti zašto bi on odbio borbu protiv borca na četvrtom mjestu teškaške ljestvice te isto tako borca koji bi mu stilski mogao odgovarati.

Alistair je na to reagirao tako što je na Twitteru podijelio snimku Lewisove izjave uz vrlo značajan komentar.

"Zašto bih te odbio?", napisao je Overeem uz komentar kako bi mu ta borba bila laka zarada.

Lewis i Overeem su dugo godina članovi UFC-a i borili su se uistinu protiv većine boraca iz vrha, ali međusobno još nisu. Tko zna, možda fanovima tu želju UFC-ovi matchmakeri ispune kasnije ove godine, ako obojica uspješno odrade ispite koji su ispred njih.

Linker
24. travanj 2024 09:53