UFC

(FOTO) Ovo nije za one slabijeg želuca! Whittaker pokazao kako izgleda njegova čeljust nakon meča s Khamzatom

Robert Whittaker

 Screenshot (gol.hr)
Daniel Cormier pokazao je fotografiju Whittakerove uništene čeljusti

Stisak kojim je Khamzat Chimaev prisilio Roberta Whittakera na predaju nešto je o čemu se pričati narednih dana. Mnogi su na prvu bili iznenađeni brzinom kojom je Whittaker tapkao, posebice jer podlaktica Khamzata Chimaeva nije prošla ispod brade Roberta Whittakera.

Oni koji su bolje upućeni u MMA i BJJ znali su kako je zahvat koji je Chimaev zaključao zapravo nevjerojatno bolan. Robert Whittaker poznat je kao nevjerojatno čvrst borac i netko tko ne bi bez razloga tapkao tako brzo. Chimaev je izvršio ozbiljan pritisak na njegovu čeljust, a Whittaker je otkrio Danielu Cormieru kako mu je Khamzat napravio ozbiljno oštećenje čeljusti, odnosno dislokaciju.

Kao dokaz njegove tvrdnje, Daniel Cormier pokazao je fotografiju Whittakerovih usta, odnosno čeljusti, a fotografiju mu je poslao upravo Whittaker. Prije nego pogledate fotografiju ispod ovog odlomka, upozoravamo vas da se radi o sadržaju koji nije za one slabijeg želuca i možda niste spremni pogledati štetu koju je Khamzat načinio bivšem prvaku srednje kategorije.

Svoju reakciju na ovu fotografiju dao je i Khamzat Chimaev na konferenciji za medije. "Borz" je iskazao žal zbog teške ozljede svog suparnika, ali ističe kako je to dio igre.

"Nisam mislio slomiti nekome čeljust, ali ovo je moj posao, znate.", poručio je Khamzat.

Impresivna je snaga stiska kojim je Khamzat prisilio Whittakera na predaju, a gledajući fotografiju koju je Whittaker poslao Cormieru, nitko više ne može zamjeriti Whittakeru na "brzom tapkanju". Bivšem prvaku želimo što brži i uspješniji povratak od ove jako nezgodne i bolne ozljede.

Linker
26. listopad 2024 23:36