UFC

Paddy Pimblett ima opciju B ako ne dogovori novi ugovor s UFC-om: ‘Ako Jake Paul pošalje par milijuna, zašto ne?‘

Paddy ”The Baddy” Pimblett

 AMY KAPLAN/ICON SPORTSWIRE/NEWSCOM/PROFIMEDIA
Jedan od najprepoznatljivijih boraca u UFC-ovom rosteru naglasila je da su mu najbitniji financijski uvjeti

Paddy Pimblett će zaključiti svoj trenutni ugovor na UFC-u 304, a već ima na oku Jakea Paula. Pimblett je otkrio da će ispuniti svoj trenutni ugovor i otvoren je za sve ponude koje mu stignu, s tim da mu je glavni motiv u financijskoj sferi. Sada, uoči svoje borbe na UFC-u 304, Pimblett kaže da bi ga zanimalo prijeći u boks i suočiti se s Jakeom Paulom jer zna da bi to donijelo puno novca.

"Ako Jake Paul pošalje ugovor za par milijuna dolara, prijatelju, i želi se boriti sa mnom, idemo... Svi se borimo za novac na kraju dana. To ljudi zaboravljaju. Borimo se za novac, sve je u novcu" rekao je Pimblett.

Iako bi Paddy Pimblett bio zainteresiran za borbu s Jakeom Paulom, postoji ozbiljna razlika u veličini između njih dvojice, pa se čini malo vjerojatnim da će se borba dogoditi. Također, Pimblett je usredotočen na svoj meč protiv Bobbyja Greena, te se može pretpostaviti da će vjerojatno ponovno potpisati ugovor s UFC-om.

Što se tiče Jakea Paula, on se vraća u ring u subotu protiv Mikea Perryja, što je iznenadilo Paddyja Pimbletta, jer nije mislio da će YouTuber boriti protiv nekoga poput Perryja.

Paul je favorit u kladionicama za pobjedu protiv Perryja u subotu navečer.

"Dajmo Jakeu Paulu priznanje za to. Nisam mislio da će se boriti protiv nekoga poput Mikea Perryja. Borio se protiv hrpe bezveznjaka, protiv hrpe klaunova. Borio se protiv Andersona Silve i Tyrona Woodleyja kada su obojica imali preko 40 godina, a Anderson je tajlandski boksač, dok je Woodley hrvač. Ali, Mike Perry je boksač, on je udarač, ima ruke. Dakle, bit ću iskren, Jake Paul je dobio malo poštovanja od mene zbog toga. Nisam mislio da će se boriti protiv nekoga tako dobrog kao što je Mike Perry, pa će biti zanimljivo vidjeti kako će se snaći," zaključio je Pimblett.

Linker
06. rujan 2024 05:08