UFC

Paddy Pimblett šokirao fanove nevjerojatnom tjelesnom transformacijom: ‘Je li to isti čovjek?‘

Paddy Pimblett

 Screenshot/X

Paddy Pimblett na predstojećoj će UFC 304 priredbi u Manchesteru odmjeriti snage s Kingom (Bobbyjem) Greenom u meču lake kategorije, a sudeći prema fotografijama koje kruže društvenim mrežama, za obračun pred svojom publikom optimalno se pripremio. "The Baddy" uživa u sjajnoj tjelesnoj formi i izgleda potpuno "izrezano", a s obzirom na to kako je izgledao još prije pola godine, njegova je transformacija šokirala brojne borilačke fanove.

Borac iz Liverpoola poznat je po težinskim oscilacijama, kao i, u najmanju ruku, opuštenom načinu života između pripremnih kampova, a tu je reputaciju opravdao i tijekom odmora nakon pobjede nad Tonyjem Fergusonom na UFC-u 296 sredinom prosinca. Nekoliko tjedana kasnije, naime, na društvenim se mrežama pojavila njegova fotografija s drastično većom masom od 76.8 kilograma koliko je morao imati na vagu za meč s "El Cucuyjem". Šest mjeseci kasnije, međutim, Pimblett je ponovno u optimalnoj formi, a o kolikoj se razlici radi, možete se uvjeriti na fotografijama koje slijede.

Transformaciju popularnog Britanca komentirali su brojni fanovi. "Kada bi snaga volje bila osoba, ovako bi izgledala", "Je li to isti čovjek?", "Definitivno biste kupili Pimblettov plan prehrane", "Čista disciplina", "Ovo je ludo", "Nevjerojatno", neki su od komentara fanova na društvenim mrežama, a velik je broj i onih koji, iz zdravstvene perspektive, negativno gledaju na takve oscilacije: "Ovakve drastične promjene težine će ga sustići u jednom trenutku", "Ovo doista nije zdravo", "Ovo dugoročno ne može biti dobro za organizam".

Linker
08. rujan 2024 01:36