UFC

Paulo Costa nazvao Adesanyu afričkom pi**icom

Paulo Costa
 Instagram
Paulo Costa objavio je status na Twitteru u kojem je žestokim riječnikom uputio nekoliko poruka prema Israelu Adesanyi. Ubrzo je shvatio da je pretjerao pa je taj upis obrisao, no nedovoljno brzo da izbjegne 'print screen' putem kojeg se ta objava ipak našla na portalima i društvenim mrežama.

Nakon što je zbog ozljede, ali i operacije kojom će istu morati sanirati, Paulo Costa otkazao borbu protiv Israela Adesanye, odnos njih dvojice postao je gori nego ikad, a prepucavanja putem medija i društvenih mreža najžešć do sada. Ukratko, obojica su prestali paziti što govore pa smo mogli čuti i vidjeti raznih uvreda. Jednu takvu jučer je pokušao uputiti Costa. Zapravo, uspio ju je uputiti, budući da je unatoč tome što ju je obrisao, ona pronašla svoj put do medija i drugih kanala na kojima se nalaze ljubitelji borilačkog sporta. Objava koji je postavio na svoj Twitter profil donosila je sljedeću poruku.

"Adesanyu je zapravo strah i on to zna. Pokušava izgledati dobro no svi znaju da tako mršavi i osjetljivi tipovi kao on imaju strah boriti se protiv snažnih momaka. Afrička pi**ica", napisao je Costa koji je nakon toga dobio komentar kako mu nije pametno zaratiti s cijelom Afrikom. Tom komentatoru odgovorio je kako ga zanima ubiti samo jednog Afrikanca.

Kao što smo gore naveli, objava je vrlo brzo uklonjena, no upravo zbog ovakvih slučajeva se sve više koristi "print screen" dugme na tipkovnici. Tako je objava ipak pronašla svoje mjesto među MMA fanovima, a onda i na svim najvećim portalima. Costa je vjerojatno shvatio kako uvreda na nacionalnoj/regionalnoj bazi može stvoriti efekt kod cijelog "crnog kontinenta" pa ju je iz tog razloga išao ukloniti, no ovako je samo ostavio efekt kako ne stoji iza svojih izjava.

Adesanya na ovo još uvijek nije odgovorio, kao što niti Costa nije komentirao zašto je objavio postavio pa ju nakon toga obrisao.

Linker
20. svibanj 2024 15:17