UFC

Perry će u idućoj borbi uz trudnu djevojku imati još nekoga u kutu - fana koji najviše plati!

Mike Perry i Latory Gonzalez
 screenshot
Član kuta Mikea Perryja u njegovoj posljednjoj borbi bila je jedino njegova djevojka Latory

Turbulentna godina je iza Mikea Perryja. Ista mu je donijela razvod, napuštanje svih timova u kojima je trenirao te vezu s novom djevojkom koja je trenutno trudna s njegovim djetetom. No, osim toga, Perry je napravio nešto jedinstveno otkad pratimo borbe iz Octagona. Svoju je posljednju borbu, koju je odradio krajem lipnja protiv Mickeya Galla, odradio bez trenera u svom kutu. Tamo je bila jedino spomenuta djevojka, Latory Gonzalez, čiji je zadatak bio da mu između rundi stavi led na vrat.

U takvim okolnostima Perry je upisao pobjedu protiv Galla te ne čudi što je odlučio nastaviti s istom praksom. No, ovog puta će za svoju iduću borbu dodati još jednu osobnu u kut. Ta borba održat će se 21. studenog na UFC 255 priredbi u APEX kompleksu, gdje će se boriti protiv Robbieja Lawlera, a priliku postati dio njegovog kuta dobit će fan koji najviše plati. Da, upravo tako, Perry pokreće licitaciju kojom će nekome osigurati iskustvo cijelog "Fight Weeka" te boravka u kutu tijekom UFC borbe.

29-godišnji Perry do sada se iskazao kao borac uvijek uzbudljivih nastupa, a kombinacijom navedenog i svog neupitnog "ludila" došao je do popularnosti nespecifične za borca koji još nije uspio izboriti mjesto u Top 15 rankingu. U karijeri je do sada upisao 14 pobjeda i šest poraza, dok je kao UFC borac na omjeru 7-6.

Linker
23. travanj 2024 18:29