UFC

Perry najavio preostalih desetak kilograma skinuti 'u posljednjim minutama': 'Sad poznajem proces'

Latory Gonzalez, Dana White i Mike Perry
 Instagram
Čini se kako je Mike Perry ovog puta odlučio kasnije krenuti sa skidanjem viška kilograma

UFC-ov osebujni borac velter kategorije, Mike Perry, ovog će se vikenda boriti na glavnom programu UFC 255 priredbe protiv Tima Meansa. Nakon što se već prije prošle borbe odrekao trenera i timova te je u kutu imao tek svoju djevojku, s istim praksom nastavlja i sada. S tim da je dodao još jedan novitet svojim pripremama za borbu, a tiče se zadovoljavanja granice od 77 kilograma.

Perry je sve iznenadio izjavom koju je dao početkom tjedna, potvrdivši kako ima gotovo 90 kilograma, dok je jučer na druženju s medijima, samo dan prije vaganja, izjavio da mu je ostalo još gotovo deset. I uvjeren je kako će to skinuti prije nego bude imao zadatak stati na vagu.

"Tako je kako je. U petak na vagi morat ću biti točan. Kroz dosadašnje godine radio sam to prerano jer sam se bojao odraditi u posljednji trenutak. No, kako sad malo bolje poznajem proces, mogu čekati. Imam još gotovo deset kilograma, no plan je skinuti to u posljednjim minutama", izjavio je Perry.

Trenutno nije poznato je li angažirao nutricionista ili taj dio također namjerava odraditi sam, odnosno u društvu svoje djevojke, koja se trenutno nalazi u osmom mjesecu trudnoće. Inače, osim nje će Perry ovog puta u kutu imati i jednog dugogodišnjeg prijatelja, za kojeg je poznato jedino to da se ne radi o profesionalnom borcu.

Vaganje je na rasporedu danas u poslijepodnevnim sati i bit će zanimljivo vidjeti što će se dogoditi po pitanju "Platinuma", od kojeg nas jednostavno više ništa ne može iznenaditi.

Linker
23. travanj 2024 18:29