UFC

Pogledajte kako ste prognozirali tri najveća meča s UFC-a 261: Stojite li još uvijek pri svom odabiru?

Jorge Masvidal
 LOUIS GRASSE/PXIMAGES/ICON SPORTSWIRE/NEWSCOM/PROFIMEDIA
Kod dvije borbe vodi se ‘mrtva utrka‘, a u jednoj ste uvjerljivo na strani aktualne prvakinje

Prije nekoliko smo dana odlučili provjeriti kako gledate na tri najveće borbe s fantastičnog UFC-a 261, a sada vam i donosimo rezultate naše ankete.

Borilački spektakl u VyStar Veterans Memorial Areni (Jacksonville) nudi nam čak tri borbe za prestižne UFC-ove titule.

Kamaru Usman i Valentina Shevchenko u očima kladionica veliki su favoriti, a 'bookmakeri' prednost daju i Kineskinji Weili Zhang.

Što kažu kladionice?

Kamaru Usman (1,25) vs. Jorge Masvidal (4,00 - 4,55)

Valentina Shevchenko (1,25) vs. Jessica Andrade (4,00 - 4,55)

Weili Zhang (1,50) vs. Rose Namajunas (2,70)

I čitatelji Fight Sitea kao favorite vide aktualne prvake, ali u nekim slučajevima situacija je za vas ipak puno izjednačenija.

Pa je tako za naše vjerne pratitelje najneizvjesniji meč onaj za titulu u velter kategoriji gdje je 53 posto čitatelja kao pobjednika izabralo aktualnog prvaka, a 47 posto izazivača Masvidala.

Napeto je i kod djevojki iz slamka kategorije. Vas 54 posto prednost je dalo prvakinji Zhang, dok je 46 posto glasova otišlo na stranu popularne Rose.

Vladarica muha kategorije, Valentina Shevchenko, i za vas je ogromna favoritkinja te je u njenu korist otišlo čak 90 posto glasova. S druge strane, Brazilka Andrade prikupila je preostalih 10 posto.

NAPOMENA: Istaknuti rezultati bili su dostupni u trenucima pisanja ovoga članka. Anketu smo ostavili otvorenom pa su samim time i moguće određene promjene.

Linker
15. travanj 2024 19:39