UFC

Poirier odgovorio St. Denisu: ‘Svima se nešto događa u borbi, ali kad izgubiš, moraš prešutjeti‘

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/ddp Usa/profimedia
‘Dijamant‘ misli da ovakve izlike ne bi bile izrečene da je Francuz pobijedio

Ranije ovog mjeseca, na UFC-u 299 borbu večeri odradili su Dustin Poirier i Benoit St. Denis u kojoj "Dijamant" opet pokazuje da ga se ne smije otpisivati jer brutalnim nokautom zaustavlja nadolazeću nadu. Kako to već ide, nije sve prošlo bez popratnih komentara nakon borbe te u intervjuu za MMA Hour, Francuz prilaže slike stafilokoka na čelu od kojeg je patio kroz cijeli tjedan prije borbe o čemu smo ranije pisali.

Bivši izazivač nije ostao imun na te komentare te nije štedio svog protivnika, a za USA Today komentirao je:

"Takve stvari poput ‘Imao sam infekciju, borio sam se s nečim‘, govorite nakon što izgubite, kada pobjeđujete prestaju se spominjati takvi komentari". Ušao sam u toliko borbi sa stafilokokom, sa slomljenim stopalom, razderanim bicepsom, stafilokokom u uhu - svakakvim stvarima. To je MMA. Svaki dan smo na strunjačama. Svima se nešto događa u borbi, ali ne možete to reći kada izgubite. Moraš to prešutjeti".

Poirier (35) nije bio oduševljen izlikama, no kako sam kaže zapravo ga nije ni briga. Potpuno shvatljivo, s obzirom na činjenicu da može početi maštati o novom, vjerojatno i posljednjem, napadu na titulu jer ima nikad bolji tajming za tako nešto.

Upravo iz razloga što su preostali "top contenderi" u lakoj kategoriji trenutno zauzeti, Justin Gaethje brani svoj ‘BMF‘ naslov protiv Maxa Hollowaya na UFC-u 300, a Charles Oliveira i Arman Tsarukyan također se bore 13. travnja na jubilarnoj priredbi.

Linker
18. travanj 2024 22:51