UFC

Poirier zaprijetio timskom kolegi Covingtonu: 'Kad te vidim u ATT dvorani, riješit ćemo to šakama

Dustin Poirier
 Screenshot (YouTube)
Dustinu Poirieru nisu se svidjele izjave Colbyja Covingtona nakon njegove UFC 242 borbe protiv Khabiba Nurmagomedova. Zapravo, svom timskom kolegi je zaprijetio kako se neće baš najbolje provesti prvi put kad se sretnu u dvorani.

Colby Covington posljednjih je dana bio vrlo glasan, nakon što je tjedan dana svojevrsno "postio". Naime, dok su trajali pregovori za borbu protiv Kamarua Usmana nije gotovo ništa objavljivao niti na društvenim mrežama. Kad su isti propali, ponovno je postao glasan. Prvo je napao UFC zbog tretmana kakav su u pregovorima imali prema njemu, a onda se okrenuo dvojici timskih kolega, Jorgeu Masvidalu i Dustinu Poirieru.

Masvidala, inače svog donedavno najboljeg prijatelja, optužio je za sebično uskakanje preko reda, odnosno da planira profitirati od trenutne situacije. Što se tiče Poiriera, njega se dohvatio bez pravog razloga, no nije imao lijepih riječi. Njegove suze nakon poraza od Khabiba Nurmagomedova prokomentirao je kao nešto djetinjasto te je uputio još nekoliko uvreda.

I dalje vrlo emotivni i povrijeđeni Poirier nije na to najbolje reagirao. On se trenutno nalazi kod kuće u Louisiani, no kad se vrati u Coconut Creek moglo bi biti problema ako sretne Covingtona u dvorani. Barem tako možemo zaključiti prema njegovom posljednjem upisu na Twitteru.

"Kad se vidimo u dvorani Colby, riješit ćemo to šakama između sebe. Obećavam ti to", napisao je Poirier.

Ovo je zapravo slobodni prijevod onoga što mu je Poirier poručio, a to je žargonski izraz "it's on sight". On predstavlja situaciju u kojoj bi se prepucavanje trebalo završiti fizičkim obračunom. Dustin Poirier je uistinu ljut. Ako se ne ohladi do povratka u dvoranu, možda će ekipa iz ATT-a pojačati osiguranje da ne bi došlo do neželjene situacije.

Linker
20. svibanj 2024 23:40