UFC

Potvrđen meč Jonesa i Reyesa, njihov event donosi nekoliko sjajnih okršaja!

 Screenshot (YouTube)
Konačno su stigle službene informacije oko iduće borbe Jona Jonesa! Aktualni prvak u poluteškoj branit će naslov 8. veljače u Houstonu, a za protivnika će imati Dominicka Reyesa. Vijest je to koju je za ESPN potvrdio Dana White.

Već nekoliko tjedana traje sapunica oko sljedeće Jonesove bobe. Iako je sam prvak jednom prigodom otkrio da je izabrao Reyesa kao protivnika, Corey Anderson je pokušavao promijeniti njegovo mišljenje smatrajući da je on taj koji najviše zaslužuje tu priliku. No, Jones je čvrsto odlučio i svim drugim izazivačima jasno poručio da vidi Reyesa kao najopasnijeg mogućeg protivnika i samim time nekoga tko bi trebao biti idući na redu.

Naziv priredbe na kojoj će se obračunati Jones i Reyes još uvijek nije službeno potvrđen, ali trebalo bi se raditi o UFC-u 247.

Jonesa smo, podsjetimo, posljednji put u akciji gledali u srpnju kada je podijeljenom sudačkom odlukom svladao Thiaga Santosa. S druge strane neporaženi Reyes (12-0) je svoj zadnji meč imao prošlog mjeseca kada je u prvoj rundi nokautirao bivšeg prvaka u srednjoj kategoriji Chrisa Weidmana.

Ovo je trenutni popis borbi koje bismo trebali gledati u Houstonu:

Jon Jones vs. Dominick Reyes - za titulu

Valentina Shevchenko vs. Katlyn Chookagian - za titulu

Derrick Lewis vs. Ilir Latifi

Mirsad Bektic vs. Dan Ige

Ovince Saint Preux vs. Ryan Spann

Andrea Lee vs. Lauren Murphy

Juan Adams vs. Justin Tafa

Linker
25. travanj 2024 16:25